През днешния ден времего ще остане предимно облачно и ветровито.

...
През днешния ден времего ще остане предимно облачно и ветровито.
Коментари Харесай

Студено остава времето у нас с максимални температури до 6 градуса

През днешния ден времего ще остане най-вече облачно и прохладно. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-северозапад, а в източните региони ще е от север-североизток.

През деня тук-там в Централна и Източна България ще има превалявания най-вече от сняг, в Горнотракийската равнина - от дъжд, само че до вечерта и там ще премине в сняг.

Преобладаващите минималните температури ще са сред минус 3° и 2°, а оптималните ще са сред 1° и 6°, предвиждат от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще е най-вече облачно и прохладно. Ще духа мощен вятър от северната четвърт. На доста места ще има превалявания от сняг, по-значителни в Централна Стара планина, където ще има условия за преспи и навявания. Максималната температура на височина 1200 метра ще към минус 1°, на 2000 метра - към минус 7°.

Над Черноморието ще бъде най-вече облачно и с валежи от дъжд. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен вятър от север-североизток. Максималните температури на въздуха ще са 4°-6°. Температурата на морската вода е 9°-11°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР