През днешния ден ще преобладава слънчево време, но в часовете

...
През днешния ден ще преобладава слънчево време, но в часовете
Коментари Харесай

ЕСЕННО ВРЕМЕ: Топло за сезона, но с гъсти мъгли. Предупреждение за опасност в 7 области

През днешния ден ще доминира слънчево време, само че в часовете преди обяд на доста места в страната ще има мъгли, които в западните региони на Дунавската низина и Горнотракийската равнина, където ще бъде безшумно, ще се задържат съвсем през целия ден. В останалата част от страната ще се усили вятърът от юг, изключително в Източна България и по долината на Струма.

Минималните температури ще бъдат сред 6 и 11 градуса, оптималните - сред 18 и 23 градуса, малко по-ниски в регионите с трайна мъгла. Това оповестяват от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Атмосферното налягане ще се задържи съвсем без смяна - покрай междинното за ноември.
свързани новини24940на 09.10.202149232на 02.11.2020
През нощта и до към обeд на доста места в тези области ще има мъгли, които към реките ще се задържат съвсем през целия ден.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа сдържан до мощен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 19°, на 2000 метра - към 12°.

Жълт код за мъгла е в действие за 7 области в страната за 4 ноември, оповестяват още от Национален институт по метеорология и хидрология.

Предупреждението е в действие за областите Видин, Монтана, Враца, Плевен, Велико Търново, Пловдив и Пазарджик.

През нощта и до към обяд на доста места в тези области ще има мъгли, които към реките ще се задържат съвсем през целия ден.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР