През деня ще е предимно слънчево с максималните температури между

...
През деня ще е предимно слънчево с максималните температури между
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 18 октомври

През деня ще е най-вече слънчево с оптималните температури сред 22° и 27°, в София – към 24°. Това заяви за Агенция „ Фокус ” дежурният синоптик Мартин Славчев от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Минималните температури ще са най-вече сред 6° и 11°. Сутринта тук-там в низините, котловините и към водните басейни ще има мъгла или ниска слоеста облачност.
Атмосферното налягане ще се задържи близо до междинното за месеца. В утринните часове по Черноморието видимостта ще бъде понижена. През деня ще е най-вече слънчево и съвсем безшумно. Максималните температури ще са сред 19° и 22°. Вълнението на морето ще е 1 -2 бала. Температурата на морската вода е 20° - 21°.
В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 12°. През почивните дни и в понеделник смяна на синоптичната конюнктура не се чака. Времето ще остане топло за интервала, в множеството региони - и най-вече слънчево, тук-там в низините в източната половина от страната и по поречието на Дунав, в часовете преди обяд ще има ниска облачност или мъгла. Ще бъде съвсем безшумно. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 21° и 26°, а минималните - най-често ще са сред 7° и 12°.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР