През деня облачността ще се разкъса до предимно слънчево време.

...
През деня облачността ще се разкъса до предимно слънчево време.
Коментари Харесай

Малко по-топла ще бъде неделята

През деня облачността ще се раздра до най-вече слънчево време. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 9 и 14 градуса, в София към 10 градуса.

По Черноморието преди обяд към момента ще превалява. Около и след обяд облачността ще се раздра. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максимални температури на въздуха сред 12-14 градуса. Температурата на морската вода е 12-13 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
 
 ThinkStock/Getty Images

Над планините ще бъде най-вече слънчево . Ще духа сдържан югозападен, а по билата - до мощен северозападен вятър . Максимална температура на височина 1200 метра към 7 градуса, на 2000 метра - към 2градуса.

В началото на идната седмица от югозапад ще се придвижват топли въздушни маси . По поречието на Дунав, в котловините и тук-там в Горнотракийската равнина заран ще бъде с мъгли, ниска облачност и понижена видимост.-->

Дневните температури там ще остават по-ниски, до 7-10 градуса. В останалата част от страната ще бъде най-вече слънчево и ще се затопли сензитивно, изключително в планините и в Предбалкана, където температурите ще бъдат доста по-високи от нормалните, като оптималните ще доближават тук-там 15-18 градуса.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР