През деня над страната ще има разкъсана средна и висока

...
През деня над страната ще има разкъсана средна и висока
Коментари Харесай

Слънце и облаци на Великден

През деня над страната ще има раздрана междинна и висока облачност , по-значителна след обяд, когато на обособени места, основно в планинските региони ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан югозападен, в Дунавската низина северозападен вятър.

Това оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.

Дневните температури още малко ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 24° и 29°, по-ниски по северното крайбрежие. През нощта против понеделник от североизток с сдържан до мощен вятър ще нахлува леден въздух. В Северна България ще стартират превалявания от дъжд.

Над планините ще има раздрана облачност, по-значителна след обяд, когато на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максимална температура на 1200 метра към 17°, на 2000 метра - към 9°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, след обяд с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат от 16° по северното до 24° по южното крайбрежие. Температурата на морската вода е 11°-12°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР