През деня днес, главно в следобедните часове, ще има временни

...
През деня днес, главно в следобедните часове, ще има временни
Коментари Харесай

Синоптиците обявиха пареща прогноза за първия почивен ден

През деня през днешния ден, основно в следобедните часове, ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места в северните и планинските региони ще превали едва и за малко.
Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са най-вече сред 30 и 35 градуса, в София - към 29 градуса.
Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 29-31 градуса. Температурата на морската вода ще е 27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.
Над планините също ще бъде най-вече слънчево.

В следобедните часове ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места ще превали кратковременно. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 24 градуса, а на 2000 метра - към 16 градуса.

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР