През декември се очаква значителен спад в температурата навън, но

...
През декември се очаква значителен спад в температурата навън, но
Коментари Харесай

Гери-Никол ще пее по бански на Студентския празник

През декември се чака забележителен спад в температурата на открито, само че това по никакъв метод не плаши тийнсензацията Гери-Никол. На Студентския празник тя даде обещание да пее по бански пред повече от 3000 празнуващи студенти.

Гери-Никол е една от огромните звезди на тазгодишния Фестивал в Пампорово по случай 8-и декември. "Здравейте. Аз съм Гери-Никол и на 7 декември ви чакам в Пампорово. Елате да се забавляваме дружно на Студентския празник. Аз мога да дойда по бански, а в случай че е студено - ще си сложа шалче ", споделя във видео-покана към своите фенове тя.

Певицата за първи път ще се изяви на Фестивала, само че е чувала от свои сътрудници от предишните години, че точно там се случват най-големите празненства и купонът постоянно доближава до точка на шупване. Гери е уверена, че ще се усеща горещо на сцената и по тази причина е решила да провокира скандал, появявайки се бански. Фестивалът в Пампорово за трета поредна година се оказва най-предпочитаното място от студентите по случай техния празник на 8 декември. Тази година Шатрата ще е по-голяма, с цел да успее да побере всички искащи. А записалите към този момент са хиляди, остават малко малко места до запълване на потенциала.

Отново най-актуалните имена ще се изявят на голямата сцена, която се оказа фантазия за всеки създател. На 7-и декември сцената ще покорят Гери-Никол, 100 кила и Вирго. На идващия ден превес ще вземе попфолк жанра и най-желаните звезди, а точно Преслава, Галин и Камелия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР