През декември доктор Ли-Менг Ян трябва да изследва клъстер от

...
През декември доктор Ли-Менг Ян трябва да изследва клъстер от
Коментари Харесай

Избягалата вирусоложка от Китай с нови шокиращи разкрития за произхода на COVID-19

През декември лекар Ли-Менг Ян би трябвало да изследва клъстер от хора, инфектирани с нов вирус. Тя е академик от катедрата за публично здраве на Университета в Хонконг, само че защото е получила дипломите си в Китай и добре владее мандарин, е изпратена да изследва тази "странна плевмония " в Ухан.

Там тя открива огромна интервенция за прикриване на информация, както и това, в което всички се съмняват - че вирусът е бил основан в лаборатория.

В изявление за английската телевизия iTV Ли-Менг Ян описа по какъв начин е била принудена да си мълчи, само че е знаела, че би трябвало да предизвести хората за рисковия вирус. За да опише това, което знае, тя напуснала Китай и избягала в Съединени американски щати, където живее на загадка локация.

"Вирусът идва от лаборатория. От лабораторията в Ухан, следена от китайското държавно управление ", изрично съобщи Ли-Менг пред iTV и добави, че има доказателства за това, които напълно скоро ще разгласява, с цел да ги види целия свят. Сред тях е и отчет, който тя и още трима учени от Хонконг са изготвили за произхода на ковид.

Тези трима учени, в това число и лекар Ян, обаче са от групата Rule of Law Society, която е учредена от някогашния консултант по сигурността на Доналд Тръмп - Стивън Баннон.

Докладът, който не е рецензиран, гласи: "Теорията за естествения генезис, въпреки и необятно призната, няма основна поддръжка. Алтернативната доктрина, че вирусът може да е пристигнал от изследователска лаборатория, обаче е строго цензурирана в рецензирани научни списания ".

Учените настояват, че имат задоволително информация да потвърдят това, само че отчетът им не дава повече нова информация за COVID-19.

След това лекар Ли-Менг Ян се появи и пред Fox News, където още веднъж съобщи: "Имам доказателства, които да ви покажат за какво те могат да го създадат, за какво са го създали и по какъв начин са го създали. Научният свят си мълчи, тъй като работи дружно с Комунистическата партия в Китай. Те не желаят хората да знаят истината. Ето за какво ме подлагат на репресии, желаят да изчезна... "

Но съвсем никой не има вяра на лекар Ян. Самият Хонконгски университет излезе със мнение, в което твърди, че изказването на доктор Ян не подхожда на основните обстоятелства, нямат научна основа, а наподобява повече на разпространение на клюки. "

Дори уеб сайтът на Fox News качва изявлението с Ли-Менг Ян с предизвестието, че информацията в него е погрешна.

От своя страна Twitter и Фейсбук блокираха профилите на вирусоложката, в които имаше над 600 хиляди почитатели. Политиката на обществените мрежи е просто да маркира постове, които популяризират погрешна информация, с предизвестие. Но от обществените мрежи отхвърлят да разясняват пред The Independent за какво са прибегнали до по-сериозна стъпка.

Източник: dnes.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР