През август в Панагюрище ще се проведе изключително силния турнир

...
През август в Панагюрище ще се проведе изключително силния турнир
Коментари Харесай

Олимпийски и световни шампиони идват за турнир в България

През август в Панагюрище ще се организира извънредно мощния шампионат по тенис на маса Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open. Състезанието, което ще бъде от 14 до 19 август в зала " Арена Асарел ", е с рекорден награден фонд от 160 000 $ и звезден състав от участници, отпред с олимпийските и международни първенци при мъжете и дамите Ма Лонг и Динг Нинг, както и спечелилият от предходната година в " Арена Асарел " Димитрий Овчаров.

Утре ще бъдат разкрити участниците, както и елементи по провеждането на шампионата. Това ще стане на конференция, отдадена на шампионата. Тя ще се организира от 11 часа във вторник, 17 юли, в зала " Родина " на Националния стадион " Васил Левски ".

На нея ще участват Иван Александров, ръководител на Сдружение „ Асарел България Оупън ", което провежда шампионата, шефът на Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open Цветозар Христов, ръководителят на Българската федерация по тенис на маса Стефан Китов, членът на УС на БФТМ Красимир Симеонов и посланиците на надпреварата – националите Мария Йовкова и Денислав Коджабашев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР