През август Софийската градска прокуратура внесе в съда обвинителния акт

...
През август Софийската градска прокуратура внесе в съда обвинителния акт
Коментари Харесай

Започва делото за убийството на психолога Иван Владимиров - Нав

През август Софийската градска прокуратура внесе в съда обвинителния акт по делото против Румен Тонев.

 

, в който живее, на 8 февруари вечерта. Тонев е стрелял с револвер “Байкал ”. Освен това данни от следствието демонстрират, че Тонев е осъждан на санкция през 1996 година за нелегално владение на муниции. Той е платил санкцията си и е оправдан.

 

Според прокуратурата вечерта към 22:30 часа Владимиров отишъл до дома на съседа си. Поводът бил открито зацапване с черна субстанция, наподобяваща машинно масло, по входната врата на дома му, като това не се случвало за първи път. Двамата провели къс диалог, който прераснал в вербален спор, в хода на който обвиненият взел от вкъщи си законно притежавания си револвер марка " Байкал ", който бил зареден, насочил го към главата на Владимиров и стрелял.

 

Привлеченият като причинител Тонев е бил служител на реда.

 

Убийството тогава разтресе обществото, защото единствено две месеца по-рано бе погубен мъж, татко на две деца, беше погубен след скандал със съседа си. Той беше брутално прострелян в главата заради спор за врата във входа.

 

Преди да бъде погубен, известният прихолог неведнъж е подавал сигнали против съседа си в полицията. Месеци преди убийстото Владимиров описа и обществено за множеството подавани сигнали против Тонев, като в ефира предсказа, че е вероятен съдбовен край.

 

Сигналите са подавани в Пето районно управление (на МВР), а в този момент началникът на районното подреди инспекция, при която чиновници на Пето да ревизират дали инцидентно в не е бездействано по тях. Парадокс след абсурд. Куриоз след куриоз, в които за жалост то млади, възпитани и образовани хора си отиват по толкоз безразсъден и възмутителен метод.

 

ФрогНюз

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР