През август ще сте по-затворени в себе си. Ще се

...
През август ще сте по-затворени в себе си. Ще се
Коментари Харесай

Тароскоп за зодия Близнаци за август

През август ще сте по-затворени в себе си. Ще се отдадете на интроспекция и съзерцаване, ще се заровите в мислите си. Това краткотрайно положение може да донесе със себе си незаинтересованост или индиферентност от нещата, които се случват в периферията. Може да се почувствате дистанцирани от обстановки и хора. Използвайте това време да подредите целите си, помислете за нови вероятности и благоприятни условия за напредък.

Този интервал ще внесе в живота ви баланс, естетика и ред. Ще обедините духовната и материалната част от себе си и ще съедините разнообразни аспекти от живота си в едно сплотено цяло. 

Не се изолирайте изцяло, отделете време и за развлечение. 
Близнаци, подредете живота си
Август ще ви донесе избистрен разум, изясненост, вътрешен глас и мъдрост. Ще взимате верни решения и ще давате рационални препоръки. Вие сте мощни, самостоятелни и аналитични. Използвайте този боеприпас от качества и ще се справите с провокациите, които ви чакат през този месец. Вашият естествен разсъдък и рационален метод подсигуряват решение на всеки проблем.

Тъй като този месец ще бъде по-духовен за вас, в сравнение с веществен, ще усетите закъснение в начинанията си. Това не е липса на прогрес, в противен случай. Всичко ще се подреди тъкмо тогава, когато сте подготвени изцяло да го посрещнете. Не разпръсквайте силата си на вятъра, тъй като доста скоро ще ви потрябва. Използвайте застоя в живота си, с цел да намерите фокус и да изясните какво тъкмо желаете да ви се случи.  

Важно е през този месец да се справите с безпорядъка във вашия дом или на работното място. Хаосът във физическия свят води до разстройства в духовния. Ако не отделите време за почистване и нареждане, рискувате този безпорядък да се придвижи в персоналните ви взаимоотношения. Неутрализирайте всички спънки по пътя си към естетика и благополучие.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР