През август ще намерите парадоксална хармония. Ще съумеете да съвместите

...
През август ще намерите парадоксална хармония. Ще съумеете да съвместите
Коментари Харесай

Тароскоп за зодия Стрелец за август

През август ще намерите парадоксална естетика. Ще съумеете да съвместите несъвместими неща, хора и обстановки. Ще намерите вътрешно равновесие и духовният и веществен свят в живота ви ще са в унисон. Нито едно предизвикателство няма да ви се опре. Ще взимате решения с мъдрост и лекост. 

През този месец бъдете нащрек. Пазете се от комплициране, операция и корист. Независимо дали ще пристигна от външен човек, или от вас самите, този подъл капан може да ви изиграе неприятна смешка. Бъдете изцяло наясно с желанията си и не залъгвайте нито себе си, нито близките. Внимавайте с дейностите и думите си и бъдете изцяло почтени и откровени с околните си. 
Стрелци, бъдете по-спокойни и търпеливи през август ‍
В любовен проект ще усетите разтърсване. Лоша връзка във взаимоотношенията, разграничаване и липса на естетика заплашват връзката ви. Адресирайте всеки проблем, не потискайте нищо и не трупайте обиди и огорчения. Говорете умерено, изслушвайте другия и помнете, че сте на една страна като сътрудници. В персонален проект също може да срещнете провокации във образуване и опазване на положителни връзки. 

Постарайте се през този месец да не сте импулсивни, безразсъдни и дезориентирани. Вашата припряност и прибързаност може да ви костват съществени последици. Забавете темпото, пребройте до 10 и помислете добре преди да действате. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР