През август предстои третото издание на Burgas Skate Open. Тази

...
През август предстои третото издание на Burgas Skate Open. Тази
Коментари Харесай

Burgas Skate Open 2017 ще бъде луда надпревара с фестивална атмосфера

През август следва третото издание на Burgas Skate Open. Тази година събитието няма да е просто съревнование, а юношески фестивал със сцена, музика и празненство атмосфера. Очакват се майстори на дъската от страната и чужбина, привлечени от сериозния награден фонд, само че и от хубостта и изискванията, които Бургас предлага за упражняване на този спорт. Скейт парк " Изгрев " продължава да е най-модерният у нас и безусловно равносилен като качество на оборудванията от този клас в Европа и зад океана.

Вече потвърдиха своето присъединяване спечелилите от 2015 и 2016 година - Явор Вечерников и Владимир Иванов, Dávid Szépvölgyi от Унгария, Rysan Marien от Холандия, Daniel Delgado от Барселона, Marco Kara от Германия. Бургас ще стиска палци за положително показване на локалното момче Виктор Йорданов. Очаква се още изявени скейтъри да се включат в конкуренцията.

Първият ден (11 август) ще премине в експо център " Флора " в Морската градина, под формата на Warm Up Event. На особено построени уреди ще се организира състезанието Best Line, а фотографите Ивайло Дончев, Велико Балабанов и Теодор Пеевски ще показват взаимна галерия, отдадена на скейт културата в България.

На 12 август започва същинското интернационално съревнование. След награждаването, наоколо до скейт парка ще стартира концерт онлайн с присъединяване на Funktool, Daft Dub и FYRE.

За настоящи вести следете страницата на събитието във фейсбук:

https://www.facebook.com/BurgasSkateOpen/?hc_ref=ARRcXYm7E3QRnWMFblGB_HoVEcA7IZXWE9cwYjRX50xuWyubcCF0I8r4t8lr-XZS7tI&fref=nf

Burgas Skate Open 2017 се провежда от Amnesia Skate Shop и Община Бургас, като част от самодейността на кмета Димитър Николов " Бургас харесва младите ":

https://www.facebook.com/BurgasLikesYouth/?fref=ts

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР