През август емблематичният курорт стана домакин на световноизвестни местни и

...
През август емблематичният курорт стана домакин на световноизвестни местни и
Коментари Харесай

Вижте кой подкрепя културния дух на Банско

През август емблематичният курорт стана хазаин на световноизвестни локални и непознати музиканти на ХХ джаз фестивал

Глобалната платежна софтуерна компания Visa поддържа 20-то юбилейно издание на джаз фестивала в Банско и дава своя принос за развиването на локалната общественост и културния живот в Югоизточния район.

За интервала 5-12 август с присъединяване на компанията жителите и многочислените посетители на Банско се допряха до виртуозни джаз реализатори и обединения от България и чужбина.

Всяка година фестивалът в Банско притегля фенове на джаза, представители на бизнеса и политици.

По традиция, от първия фестивал в Банско през 1998 година, програмата показва стилове и обединения от съвсем всички жанрове в джаза. През годините на сцената са се показали Биг Бенда на Българското национално радио, обединенията на Вили Казасян, Георги Борисов, Ангел Заберски, Благоевградският Биг Бенд, няколко оркестъра от Германия и Австрия, както и международни джаз реализатори като Скот Хамилтън, Аксел Цвингенбергер, Силван Цинг, Фреди Коул и доста други. За повече информация, апелирам, посетете формалния уеб страница на събитието www.banskojazzfest.com.

Верни на отдавнашните си обичаи да е част от културни събития, по-рано тази година Visa беше сътрудник с интернационалния джаз фестивал A to JazZ, където за потребителите работеше специфичен Speed.Bar, предлагащ бързи и комфортни електронни разплащания при покупка на храна и питиета. Благодарение на това посетителите на фестивала имаха опцията да се отдадат пълноценно на музиката и изпълнителите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР