През август бях на традиционната си годишна инспекционна обиколка по

...
През август бях на традиционната си годишна инспекционна обиколка по
Коментари Харесай

Цяла България Впери Тревожен Поглед. Божидар Димитров Призна Истината За Пенсионирането Си. Заболяването Е

„ През август бях на обичайна си годишна инспекционна обиколка по крепостите – описа професор Димитров в утринния блок на Би Ти Ви. – Досега това не ме е уморявало толкоз. Тази година обаче беше доста горещо, 43 градуса. В колата имаше климатик. Когато излязох на открито, имах възприятието, че нещо ме удари по главата. Пребледнял съм, облегнал съм се на колата. Не се уплаших, само че сътрудника, който бе с мен, съществено се уплаши. Каза, че си е помислил, че скоро ще прави кръст. След това влязох в болница. Изкарах осем дни там и взех решение, че ми стига толкоз ”.

Пред водещите историкът се върна обратно във времето и сподели фотоси от детството си. Той разкри, че се е родил доста огромно бебе, над 5 кг., като за това даже писали във вестник.

„ Бих предпочел да съм в Ада, тъй като забавните хора са там - Хитлер, Сталин. Бих могъл да ги подпитвам, да върша изявленията с тях ”, сподели още проф. Димитров.

Историкът бе безапелационен, че ще съди депутата от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев.

„ Това е извоювано дело - съобщи той. - „ Не съм сключвал контракти с родственици. Фирмата " Акшаена-2007 " ООД не е на щерка ми. В нея вземат участие 7-8 индивида. А съдружие " Плиска " е фондацията, която събира пари за Плиска ”.

Димитров бе упрекнат от социалиста, че е сключвал контракти с родственици.

В края на месец септември от Българска социалистическа партия насочиха запитване до Министерството на културата по отношение на договорните и финансови връзки сред Националния исторически музей и две юридически лица - комерсиално сдружение " Акшаена-2007 " ООД и Сдружение " Плиска ". Стоян Мирчев и сътрудника му Явор Божанков настояват, че има връзки сред държавния НИМ и компаниите, в които работят родственици на шефа и имат стопански връзки в сферите, за които се отпускат държавни пари за културна активност от самата институция НИМ.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР