През април звездата от Stranger things“ Мили Боби Браун зарадва

...
През април звездата от Stranger things“ Мили Боби Браун зарадва
Коментари Харесай

„Възрастта няма значение“: Джон Бон Джоуви коментира годежа на сина си

През април звездата от „ Stranger things “ Мили Боби Браун зарадва почитателите си с новината, че е сгодена. Нейният фаворит е Джейк Бонджоуви, който е наследник на именития създател и вокалист на групата Бон Джоуви.

19-годишната Мили и 20-годишният Джейк оповестиха връзката си обществено през 2021 година, а през април 2022 година направиха и дебюта си на аления килим като двойка.

 Джон Бон Джоуви Getty

В скорошно изявление Джон Бон Джоуви показа какво мисли за годежа на сина си на фона на някои отзиви в обществените мрежи и медиите, че двамата влюбени са прекомерно млади за женитба.

Рокаджията взе участие в нов епизод на радио шоуто Andy Cohen Live и удостовери, че синът му ще се дами, като не скри вълнението си от новината.

„ Твоята брачна половинка Доротея е твоя другарка още от учебно заведение, събрали сте се доста млади “, повдигна тематиката водещият Анди Коен (на снимката). „ Притесняваш ли се като татко, че те [Джейк и Мили] са прекомерно млади? “

 Джон Бон Джоуви Getty

Джон показа: „ Не знам дали възрастта има значение, в случай че намерите верния сътрудник и пораствате дружно . “

„ Мисля, че това в действителност е моят съвет, да растем дружно е умно “, добави рокаджията, който от 1989 година е женен за своята обичана от гимназията Доротея.

Бон Джоуви изясни още, че е гледал сериала , с който бъдещата му снаха стана известна, „ Stranger things “ , като добави: „ Мили е прелестна. Цялото ѝ семейство е ужасно. Джейк е доста, доста благополучен. “

 Джон Бон Джоуви Getty

Рокаджията е татко на четири деца дружно с дългогодишната си брачна половинка Доротея . Те имат щерка Стефани, на 29, и синовете Джеси, на 28, Джейк, на 20, и Ромео, на 19 години.

Въпреки голямата популярност на Джон, той и Доротея поставят старания да възпитат и отгледат децата си обикновено, учейки ги какъв брой е значимо човек да се труди и да цени всичко, което има.

 Джон Бон Джоуви Getty

Най-голямото дете на музиканта, Стефани , сега работи като ефирен оператор и рядко се появява обществено със звездния си татко.

Джеси пък започва сполучлива компания за произвеждане на розе с татко си, наречена Hampton Water. Миналата година той предложи брак на своята другарка в наличието на двете им фамилии.

А най-малкият член на семейството Бон Джоуви, Ромео , не обича обществените изяви и даже няма профил в обществените мрежи .

 Джон Бон Джоуви Getty

В диалога за Andy Cohen Live Джон добави още, че е благополучен освен поради бъдещата женитба на Джейк, само че и тъй като и двете му по-големи деца също са съумели да открият с хора, които в действителност обичат.

„ Така че мисля, че всичките ми деца са намерили хората, с които считат, че могат да порастват дружно “, изясни Джон. — „ И ние ги харесваме всичките. “

 Джон Бон Джоуви Getty

Припомняме, че 19-годишната Мили Боби Браун разгласи новината за годежа си в Instagram предишния месец, като показа сладка черно-бяла фотография. На нея актрисата се усмихва дружно с Джейк, който я прегръща откъм гърба, до момента в който на ръката ѝ се вижда огромен диамантен пръстен.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР