През април завършва реконструкцията на платното на пътя Русе -

...
През април завършва реконструкцията на платното на пътя Русе -
Коментари Харесай

Над 93 хил. автомобила проверени по пътищата за електронни винетки

През април приключва реконструкцията на платното на пътя Русе - Силистра, при входа на Русе. Председателят на УС на АПИ Георги Терзийски ревизира през днешния ден работата на обекта. С построяването на второ платно, в сектор от към 300 м, се усъвършенства пропускателната дарба на пътя към Дунав мост. Отсечката стартира от кръговото кръстовище с бул. „ България “ и продължава към изхода на града в посока Силистра. Със завършването на плана съществуващият двулентов път в чертите на гр. Русе се уголемява до четирилентов и е продължение на пътя сред Русе и Мартен. Проектът се извършва със средства от бюджета на АПИ и инвестицията е за над 1 млн. лева

Председателят на АПИ инспектира и работата на чиновниците на Националното тол ръководство на Дунав мост. На граничния пункт има 4 терминала за самотаксуване и гише за пазаруване на е-винетка в брой. Тол контролът на транспортните средства, пътуващи по републиканските пътища на територията на областите Русе, Разград, Силистра и Търговище, се реализира от 45 инспектори и 11 правоприлагащи автомобила.

До 12 март на територията на цялата страна екипите на тол контрола са ревизирали над 93 хиляди автомобила. На нарушителите са наложени над 2700 обезщетителни такси, формирани са и над 360 акта за определяне на административно нарушаване.

Продадени са близо 2,2 млн. винетки на стойност към 143 млн. лева Е-винетки сега се продават от над 8200 точки и всеки може да купи както избира и му е най-удобно. On-line посредством интернет страниците bgtoll.bg, vinetki.bg и А1.bg, мобилното приложение, посредством терминалите за самотаксуване или в брой на гише от регионалните пътни ръководства, бензиностанции, офисите на Български пощи и др.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР