През април всички, които сключат абонамент за някой от мобилните

...
През април всички, които сключат абонамент за някой от мобилните
Коментари Харесай

През април всички мобилни планове на А1 ще са с безкрайни минути и мегабайти

През април всички, които сключат абонамент за някой от мобилните проекти, ще получат безкрайни минути и мегабайти на оптималната скорост в 5G ULTRA за първите пет месеца от контракта им.

Клиентите на мобилните проекти, които оферират неограничени минути и мегабайти за целия период на контракта, ще получат еднократен бонус „ Неограничени МВ “, който могат да подарят на различен номер от мрежата на А1. Бонусът също ще е годен за интервал от пет месеца и по този метод клиентите на проектите Unlimited ще могат да зарадват собствен непосредствен с безграничен мобилен интернет.

През идващите 30 дни всички мобилни проекти на компанията ще дадат неограничени минути и мегабайти на оптималната скорост в 5G ULTRA за интервал от пет месеца, а след тяхното приключване клиентите ще продължат да употребяват изискванията на проекта или могат да го надградят. Новите клиенти на мобилните проекти Unlimited през април ще могат да подарят пет месеца безкрайни мегабайти на собствен непосредствен в мрежата на А1 посредством мобилното приложение Моят А1 или неговата уеб версия на A1.bg.
 а
Телекомът предлага необятен избор от мобилни проекти по отношение на другите потребности на потребителите. Сред тях има четири проекта ONE, с включени национални минути от 600 до неограничени и мегабайти на оптималната скорост в страната - от 600 до 20 000. Те се оферират на цени от 19,99 до 34,99 лв. на месец.

Плановете с безкрайни минути и мегабайти са три и приключват с Unlimited Ultra, който предлага неограничени национални минути, мегабайти, неограничена оптимално достижима скорост на мобилния интернет и достъп до 5G ULTRA мрежата на А1 за целия интервал на контракта.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР