През април играта Петък с Yettel“ предлага шанс за до

...
През април играта Петък с Yettel“ предлага шанс за до
Коментари Харесай

До 30% намаление на книги в Ozone.bg в играта „Петък с Yettel”

През април играта „ Петък с Yettel “ предлага късмет за до 30% отстъпка от книги на Ozone.bg и редица други понижения от сътрудниците на оператора – почивки, облекла, обувки, очила и още доста артикули и услуги. Потребителите ще открият виртуална скреч карта в на Yettel, която ще им даде късмет да завоюват отстъпки и за определени артикули на Xiaomi и Samsung.

 

Клиентите на Yettel мога ревизират шанса си в границите на петъчния ден и да завоюват по една премия. Те могат да подарят извоюваната отстъпка на техен непосредствен, без значение дали той е клиент на оператора или не.

Кампанията „ Петък с Yettel “ включва необятен избор от предложения на сътрудници на телекома. Любителите на книгите могат да завоюват 30% понижение за книги от издателства „ Артлайн “, „ Архонт-О “ и „ Oз books “ от Ozone.bg и 20% отстъпка от всички електронни книги на онлайн магазина.

Потребителите могат да получат и 20% понижение във физическите магазини на оптики Vision Express, 15% за всички облекла, обувки и аксесоари във Fashion Days и 10% за всички облекла и обувки, които не са в промоция, на Intersport. Друга алтернатива в мобилното приложение на Yettel е 15% отстъпка от Biotrade на всички пълноразмерни артикули и пакети от сериите: Anti-age, Pure Skin, Acne Out, Sebomax, Keratolin и Maxi.

Феновете на пътуванията пък могат да тестват шанса си за 10% понижение в три обекта на FPI – СПА ризорт „ Св. Иван Рилски “ в Банско, ваканционно населено място „ Санта Марина “ и хотел „ Вива Маре Бийч “ в Созопол. Останалите награди са 12% отстъпка за Top Rent a Car и 4% кешбек при резервации през Booking.com.

През април Yettel дава късмет на потребителите да вземат и до 25% понижение за смарт телефона Xiaomi Redmi 12 5G 128GB, който комбинира изчистен дизайн с 50MP съществена камера и батерия с потенциал 5000 mAh.

25% е и отстъпката за смарт часовника Xiaomi Watch 2 Pro, който се предлага в два разновидността - сив корпус с кафява кожена каишка и черен корпус с черна силиконова каишка. Потребителите на приложението могат да получат 10% понижение за смарт часовника Samsung Watch6 40mm. По-компактният му размер го прави подобаващ за дамите, а функционалностите му включват следене на тренировки, в това число и с GPS, следене на здравни индикатори и правене на графика за телесния състав. И двата модела са LTE и клиентите могат да се възползват от единствената услуга в страната, която им разрешава да употребяват един номер на смарт телефон и смарт часовник –.

Последната изненада в приложението на Yettel през април е фитнес гривната Xiaomi Smart Band 8, за която потребителите могат да завоюват 20% понижение. Тя разрешава следенето на над 150 спортни интензивности, а батерията ѝ устоя до 16 дни.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР