През 90-те години, Клаудия Шифър е една от най-популярните модели,

...
През 90-те години, Клаудия Шифър е една от най-популярните модели,
Коментари Харесай

Вижте каква е тайната за красота на Клаудия Шифър и как успява да изглежда по-млада

През 90-те години, Клаудия Шифър е една от най-популярните модели, конкуриращи се със Синди Крауфорд и Наоми Кембъл. Тя може от дълго време да е завършила с кариерата си, само че с напредването на възрастта си Клаудия наподобява все по-привлекателно. 47 годишният супермодел може да даде някой различен урок по хубост на девойките, които желаят да наподобяват съвършени на всяка възраст. Клаудия не се появява толкоз постоянно на обществени места, само че пък постоянно можете да я видите на стилните седмици, написа Elle.



През май, тази година, Шифър се появи на ревюто на Chanel в грациозен черен гащеризон, който наблягаше нейната изтънченост и стройна фигура. Визията беше допълнена от обувки с каишка на глезена, транспарантна чанта на верижка и слънчеви очила с бял борд.

Самата Шифър неведнъж споделя, че неналичието на неприятни привички и любовта към здравословната храна й оказват помощ да остане във форма. В храната на Клаудия има доста зелени зеленчуци и плодове. Тя яде по самостоятелен график и, несъмнено, поддържа тялото си в тонус благодарение на ежедневни тренировки във фитнес залата. Също по този начин, тя заобикаля слънчевите лъчи и употребява артикули с най-висока степен на отбрана от слънцето.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР