През 28-ата протестна вечер най-обсъжданата тема сред недоволните от властта

...
През 28-ата протестна вечер най-обсъжданата тема сред недоволните от властта
Коментари Харесай

28-ият протест приключи мирно, блокадите остават

През 28-ата протестна вечер най-обсъжданата тематика измежду недоволните от властта беше днешната конференция на ГЕРБ, на която министър председателят Борисов съобщи, че е подготвен да се отдръпна от поста, само че правителстгвото да продължи да работи. Те не одобряват оповестения от премиера вид и не престават да упорстват за оставката на кабинета и основния прокурор, съобщи БНР.

" Надяваме се по-скоро да подават оставка, Бойко Борисов изглеждаше леко бледен ", " Много нагли хора, ужасно нагли ", " Само Борисов слушах и съгласно мен беше доста изплашен " - това са част от мненията на участниците в акцията.

По-рано в следобедните часове в столицата стихия раздуха палатки на протестиращите в София, само че скоро по-късно лагерите бяха изцяло възобновени.

Вав вечерните часове още веднъж се състоя обичайното шествие от пл. " Независимост " до Орлов мост.

Около 23 часа множеството от протестиращите се бяха разотишли от блокирания Орлов мост. Протестът завърши спокойно и без съществени нарушавания съгласно полицията. Няма арестувани.

Трите основни кръстовища остават затворени, а полицейското наличие там остава засилено.

Протестиращи още веднъж считат да нощуват в палатковите лагери.

Полицията още веднъж приканва участниците в протестните дейности да съблюдават публичния ред и да не се поддават на провокации.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР