През 2023 година ланетата Кету ще донесе много важни събития

...
През 2023 година ланетата Кету ще донесе много важни събития
Коментари Харесай

ПРОМЯНАТА идва: Как планетата Кету ще повлияе на живота ви през 2023

През 2023 година ланетата Кету ще донесе доста значими събития освен в ориста на всеки от нас, само че и в целия свят. В пространството има доста клюки и предсказания за това какъв брой страшна е тя. Планета на рестриктивните мерки, аскетизма, потайността и несигурността. Но дали в действителност е толкоз ужасяваща? Нека разберем на какво да обърнем внимание в интервала на въздействие на планетата Кету.

Какво съставлява планетата Кету?

От позиция на ведическата нумерология идната година минава под знака на цифрата 7 (2 + 0 + 2 + 3). В джотиш това е цифрата на планетата в сянка Кету, тъй че точно тя ще изрисува живота ни със своите цветове. Смята се, че тази планета е виновна за кармата, която човек е натрупал в минали животи, както и за страховете, които живеят в нас в този момент. Освен това Кету е планета на духовното наличие.

Всъщност през 2023 година мнозина ще усетят вълна от загуби и промени. Хората сами ще се откажат от нещо, ще премислят отношението си към нещата и събитията към тях. Възможно е нещо да си отиде от единствено себе си, оставяйки за известно време рани.

Но за какво за известно време?

Защото вследствие на това Кету ще даде на всеки от нас да се разбере, че по този метод всичко ще се подреди по-добре. Това наподобява на обстановката, когато родителите на малко дете не му разрешават да си играе с кибрит. Детето плаче, желае тази играчка, а възрастните му я лишават с думите: " Това ще е добре за теб, с цел да не се нараниш. "

През интервала на въздействие най-важното е да проумеете, че всичко, което ви се случва, е вярно. Дали ще разберете това в един миг, или след известно време, зависи от вас. Можете да си го представяте по един метод, само че не забравяйте, че нещата могат да се окажат напълно разнообразни.

Кой ще успее в годината на въздействие на планетата Кету?

Кету е планетата, която дава отговор за предходните прераждания и гениите от минали животи. Ето за какво през 2023 година е значимо да си спомните кои сте в реалност, да се изчистите от „ люспите “, добити от детството под формата на настройки,вярвания, правила и правила на поведени. Тази година триумфът чака тези, които живеят със сърцето и душата си, а не с нормалното " би трябвало ".

През 2023 година ще бъде доста значимо да преминете през житейски уроци, изключително за тези, които са се заблудили и са комплицирани духовно и прочувствено. Планетата Кету ще ви помогне да разберете задачата на душата си, за какво сте тук и какви цели би трябвало да си поставите и извършите. Всичко излишно и маловажно ще отпадне от единствено себе си.

Кету е синоним на думата " вътрешен глас ". Това значи, че би трябвало освен да започнете да слушате сърцето си, само че и да развиете уменията да виждате и усещате. През тази година ще се ускори ползата към медитацията, уединението, дълбочината на информацията, тайните на света и живота.
Време е да се запознаете с логиката на психиката, езотериката, както и с всички науки, които не са изучени до дъно.

През 2023 година е значимо да живеете със сърцето, а не с мозъка си, защото Кету е обвързван с духовността (не я бъркайте с религиозността). Това значи приемане на другите хора, без наказание и засегнатост, доверие в живота и обич към всичко, което ви се случва. Точно това са нещата, на които ще ви научи Кету.

Това се удостоверява и от обстоятелството, че до декември 2023 година тази планета ще се намира в знака на Везни. А това е знакът на партньорството, уважението, взаимното битие, другарството и доверието. Тази позиция демонстрира, че би трябвало да си спомните кой в действителност е " аз ", да изучавате себе си, да се развивате, като разчитате на другите хора, да си помагате и да се подкрепяте.

Какво може да се направи, с цел да се ускори позитивното въздействие на планетата Кету?

Кету ще покаже, че вътрешният свят на всеки човек, живеещ на Земята, е доста по-голям. Тя ще ви научи да не се вкопчвате в материалното, а да живеете с доверие и да следвате зова на душата си.

Но това, което несъмнено ще бъде от изгода за всеки от нас, е образованието, саморазвитието, самореализацията. Време е да започнете да учите нещо ново, да посещавате майсторски класове, курсове, да гледате разнообразни уебинари, мотивиращи видеоклипове, да учите езици. Всички нови познания ще оказват помощ на всеки от нас през 2023 година

Мислете колкото се може повече. Обсъждайте с другари, сътрудници, със себе си. Това освен ще ви бъде от изгода през годината под покровителството на планетата Кету, само че и ще ви помогне да разберете по-добре себе си, да осъзнаете възприятията и същинските си стремежи.

Ще бъде отлично, в случай че се замислите каква изгода носите или можете да донесете на света, обществото, вашия бизнес, фамилията, другари. Помислете по какъв начин вашите гении, познания и качества могат да бъдат потребни освен за вас, само че и за другите.

Важно е да помните, че единствено изоставяйки остарялото, можете да създадете ново. Изпълвайте с повече светлина, позитивност и откровеност самите себе си и живота си. Сега е моментът, в който всеки да способства за общото бъдеще!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР