През 2023 година българската политическа партия Продължаваме промяната“ /ПП/ предприе

...
Коментари Харесай

България засилва международната си роля чрез лобистка фирма в САЩ

През 2023 година българската политическа партия „ Продължаваме промяната “ /ПП/ предприе значима стъпка за подсилване на интернационалните връзки , като подписа контракт с една от най-авторитетните лобистки компании в Съединени американски щати. Целта на този стратегически ход е да се усъвършенства представянето и усещането на България на интернационалната сцена, изключително пред политическия хайлайф в Америка.

Според формалните изказвания на Политическа партия сключването на този контракт е било осъществено с цялостна бистрота и съгласно всички законови условия както в България, по този начин и в Съединени американски щати. Тази самодейност е част от по-широките старания на партията за увеличение на вложенията в страната, както и за подсилване на държавните и партийните връзки сред двете страни.

Важен акцент в тази договорка е фокусът върху позитивните аспекти на българската просвета, стопанска система и политика . С това Политическа партия цели да насърчи по-добро схващане и оценка на българските цели и полезности на американска земя, което може да способства за разширение на двустранните връзки и съдействие в разнообразни области.

От Политическа партия акцентират, че това партньорство е една от многото стъпки, подхванати от партията в посока на по-активна външнополитическа роля на България. Те показват вяра, че тази самодейност ще докара до ползотворни и дълготрайни връзки със Съединени американски щати , учредени на взаимно почитание и съдействие.

С този ход „ Продължаваме промяната “ се стреми да укрепи позицията на България на интернационалната сцена , като залага на стратегическото съдействие с една от най-влиятелните лобистки компании в Съединени американски щати. Това партньорство отразява упоритостта на партията за деен външнополитически ангажимент и блян към възстановяване на интернационалния имидж на страната.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР