През 2023-а, Kia отбелязва 30 години от пазарното лансиране на

...
През 2023-а, Kia отбелязва 30 години от пазарното лансиране на
Коментари Харесай

Kia Sportage : 30 години и над 7 000 000 продажби по-късно

През 2023-а, Kia отбелязва 30 години от пазарното лансиране на емблемата си Sportage и за задачата създаде специфична тематична серия 30th Anniversary Special Edition на модела, която ще бъде налична на родния за марката пазар.

От Kia споделят, че все още осъществените в международен мащаб представители на Sportage от петте му генерации са над 7 000 000 единици, и че моделът е най-продаваното пазарно предложение на марката от 2015 година насам.

" Kia Sportage беше революционен артикул през цялото време ", анонсират от марката. " През идващите 30 години той остана правилен на революционните си полезности, предлагайки върхова сигурност, пътно показване и дизайн на водачите по целия свят ".

Юбилейната серия Sportage 30th Anniversary Edition се отличава от общоприетото осъществяване на модела с опция за спомагателна персонализация на интериора с извънредни пакети- зелен и черен, а седалките са изпълнени с нова тапицерия и специфична графика. Допълнителен акцент във вътрешността са и тематичните лога на подглавниците на предните две седалки.

След пазарното лансиране на Sportage 30th Anniversary Edition на корейския пазар, серията ще бъде поетапно въведена в продажба и на още няколко пазара.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР