През 2021 г. се сложи край на един дълъг и

...
През 2021 г. се сложи край на един дълъг и
Коментари Харесай

Притеснително ли е състоянието на Бритни Спиърс

През 2021 година се постави завършек на един дълъг и тъмен интервал от живота на Бритни Спиърс. Певицата беше " освободена " от попечителството на татко си, който в продължение на 13 години контролираше финансите, бизнес решенията, кариерата и персоналния й живот.
 Бритни Спиърс, Сам Асгари и за какво брачният партньор ѝ избухна против медиите
Поредната драма в живота на Бритни Спиърс

Но пък постоянно има поддръжката на своя брачен партньор

Всичките й почитатели чакаха, че в този момент хоризонтите пред Бритни ще се отворят и тя освен ще бъде по-щастлива, само че и ще ги зарадва с нова музика. За момента обаче това не се случва, а преди ден светският уебсайт TMZ разгласява информация, че околните й са загрижени за положението й.

Според публикацията, семейство и другари са решили да употребяват услугата на посредник, благодарение на който да я убедят да вземе ограничения за здравето си. Повод за терзанието им са " изменчивото й държание ", " психическа неустойчивост " и " корист с лекарства ".

Същата информация се появи и в няколко други медии, като категорично се акцентира, че родителите на Бритни, както и синовете й, не са забъркани в опитите да й се помогне. Самата певица пък реагира остро на изявленията.

" Повдига ми се от това, че е законно хората да си измислят истории за това по какъв начин съвсем съм умряла. В един миг ти идва до гуша. Явно ще би трябвало да спра да обявявам в Instagram, тъй като колкото и да е занимателно, има задоволително хора, които не ми мислят положителното ", написа тя в профила си в обществената мрежа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР