През 2021 г. Жени Марчева сложи край на 20-годишния си

...
През 2021 г. Жени Марчева сложи край на 20-годишния си
Коментари Харесай

Жени Марчева с годежен пръстен

През 2021 година Жени Марчева постави завършек на 20-годишния си брак, а малко по-късно още веднъж е на крилете на любовта и даже наподобява на ученичка. Причината за разлъката по този начин и не стана ясна, само че дъщерите им останаха да живеят дружно с нея. Жени, която е на 48 години, очевидно към този момент не губи време и не се помайва, а работи напряко.

Доказателство за това е фактът, че тя към този момент носи годежен пръстен с огромен камък на ръката си, на същия пръст, на който се носят нормално тези алегорични бижута.

Както наподобява най-малко, Марчева е луда по новия мъж в живота си, с който се чака да мине скоро и под венчило. Колеги на водещата разкриха, че той е на нейната възраст, сносно изглеждащ и човек със сериозна специалност.

 

Мъжът до тв водещата не е от светските среди, което сигурно е плюс в връзките им, защото нормално известността вреди. Точно по тази причина и когато е с него, Жени се отпускала без да се преценява с нищо. Въпреки това обаче, двамата доста внимават, когато излизат на открито. Крият се от общественото внимание и се стараят да не бъдат разпознати от хората, пипше " Блиц ".

" Мъжът на Жени непрекъснато я глези, като влюбени възпитаници са ", радват им се близки до Марчева, чието име през годините обратно нееднократно или два пъти е спрягано в разнообразни любовни случки с политици, предприемачи и вип персони.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР