През 2021 г. Hyundai ще обедини новите си електромобили си

...
През 2021 г. Hyundai ще обедини новите си електромобили си
Коментари Харесай

Hyundai представи първите три електромобила, с които ще стартира бранда си Ioniq догодина

През 2021 година Hyundai ще сплоти новите си електрически автомобили си в нов бранд - Ionic, показаха от компанията. Все отново, съгласно Autoexpress той няма да обособен, какъвто е казусът с премиум марката Genesis, а евентуално Ioniq ще се продава в специфична секция в дилърствата на компанията.

Неговият дебют ще стане със серийното произвеждане на концептуалния модел 45, който беше оголен през юли тази година. За момента се чака SUV кросоувърът, който ще излезе под името Ioniq 5, да се конкурира с Model Y на Tesla и с Ford Mustang Mach-E. Дизайнът му е въодушевен от Hyundai Pony, създавано през 70-те години, което е първата серийна кола на компанията, а интериорът е минималистичен - тренд, който се постанова доста в областта на електрическите автомобили.
 Снимка 491594
Източник:

След него, през 2022 година ще дебютира и Ioniq 6, който ще се базира върху концептуалния седан Prophecy (на фотографията долу), който беше показан през 2019 година Две години по-късно той ще е последван от Ioniq 7.
 Снимка 491593
Източник:

Първите три модела на марката Ioniq няма да споделят единствено марката, само че и общата платформа E-GMP (Electric Global Modular Platform), само че с изключение на името ѝ от производителя към този момент не оповестяват механически данни като пробег или заряд на батериите.
 Продажбите на Hyundai се сринаха до десетгодишно дъно
Продажбите на Hyundai се сринаха до десетгодишно дъно

Тя е първата от огромните концерни, оповестяващи данни за предишния месец

След първичните три модела, в бъдеще те ще бъдат последвани и от по-компактни такива, които би трябвало да заемат първите четири числа. Интересното обаче е, че актуалният Hyundai Ioniq няма да бъде част от специфичния бранд, който ще бъде основан следващата година. Същото важи и за електрическия вид на Konа, като от компанията няма да спрат производството и продажбите им.

Въпреки това от Hyundai дават обещание Ioniq да предлага цялостна съгласуваност с умни устройства и евентуално самите електрически автомобили ще получават софтуерни усъвършенствания по въздуха - технология, показана при Tesla, върху която работят и други компании, в това число Ford.
 Hyundai ще се цели към произвеждане на над 100 000 водородни кафези до 2024 година
Hyundai ще се цели към произвеждане на над 100 000 водородни кафези до 2024 година

Компанията занапред ще разгласи местоположението на новия си цех

С новия си бранд, корейският производител ще се стреми и към амбициозно достижение. Те желаят да реализират 10% от пазара на електрически автомобили - дял, към който наподобява все по-трудно да се приближат с непрекъснатото повишаване на конкуренцията. През предходната година Kona да вземем за пример продаде под 22 хиляди бройки в Европа, с което реализира дял от 6% на електромобилния пазар, надалеч зад водачите Tesla Model 3 (95 хиляди единици), Renault Zoe (45 хил.) и Nissan Leaf (31,7 хил.).
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР