През 2021 г. британската компания Land Rover ще предложи още

...
През 2021 г. британската компания Land Rover ще предложи още
Коментари Харесай

Land Rover готви конкурент на Mercedes-Benz G-Class

През 2021 година английската компания Land Rover ще предложи още една версия на новото потомство на Defender, което беше показано единствено преди месец. Към сегашните верии 90 (с три врати) и 110 (с 5 врати) ще се причисли 130, която ще предлага разкош от висок клас и ще се трансформира в пряк съперник на Mercedes-Benz G-Class.
Разстоянието сред двете оси при версията 130 ще надвиши 3 метра, което ще разреши във всъдехода да се поберат умерено до 8 индивида. Самата дългина на най-луксозния и най-скъп Defender ще бъде увеличена с 342 мм спрямо истинския модел (версията 110) и ще доближи 5100 мм.
Засега от липсват други детайлности за този автомобил, като от Land Rover даже отхвърлят да потвърдят неговата разработка. Но въпреки всичко признаха, че в компанията съществува сходна разработка. " Това ще бъде откривател от класа, който ще бъде по усета на дейните семейство, обичащи пътуванията ", обясниха от Lasnd Rover.
Очаква се, че Defender 130 ще бъде и най-скъпият в гамата на модела, като в компанията имат вяра, че той ще може да си съперничи даже с легендата в този сегмент Mercedes-Benz G-Class. Тази версия ще бъде ориентирана към пазарите в Съединени американски щати и Китай, където всъдеходи с такива размери се търсят доста за разлика от Европа.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР