През 2020 година политическата нестабилност в света ще се увеличи

...
През 2020 година политическата нестабилност в света ще се увеличи
Коментари Харесай

Астролози със зловеща прогноза: Апокалипсисът с Третата световна война идва през 2020 година

През 2020 година политическата неустойчивост в света ще се усили и не е изключено да се стигне до Трета международна война. Това предвижда съветският астролог Василиса Володина, представена от известния уебсайт за паранормални феномени Еsoreiter, представен от Блиц.

Според нея следващата година в Русия може да стартира революция. Астрологът счита, че е допустима и промяна на властта в страната. 
 



Василиса Володина

Астрологът Михаил Левин пък твърди, че от идната година ролята на президента на Руската федерация ще отслабне. Не е изключено ранното овакантяване на президента. Във времето сред 2020 и 2022 година се чакат промени в структурата на ръководство, прибавя той.

Според него разноските за защита в Руската федерация последователно ще понижават.
 



Михаил Левин

Влад Рос също приказва за промени в управлението на Русия през 2020-та. Ще има нови политически водачи и обществени придвижвания, противопоставящи се на настоящето държавно управление, прибавя астрологът Светлана Драган.

„ Ще бъде сложено началото на измененията в политиката, стопанската система и духовния живот на хората. В стопанската система ще се наложат по-хуманни правила “, изяснява тя.

За президента на Съединени американски щати астрологът не предвижда също промени. „ Тръмп ще бъде в уязвимо състояние. Той ще би трябвало да потърси поддръжка измежду американския хайлайф. Влиянието на Съединени американски щати в света ще отслабне “, прибавя тя.
 
Според Драган Европейският съюз ще се сблъска с възходящ проблем с бежанците.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 гарфилд (преди 1 минута) Рейтинг: 19595 | Одобрение: 8595 Моето инфо е за 2024 година.  Ухилен :devil: :cheerful:  Изплезване Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР