През 2020 година ни чакат няколко застрашителни периода, при които

...
През 2020 година ни чакат няколко застрашителни периода, при които
Коментари Харесай

Потвърдиха страшна прогноза на Ванга за февруари

През 2020 година ни чакат няколко застрашителни интервала, при които са вероятни повреди, произшествия и разнообразни изключителни обстановки. Всички тези интервали ще бъдат свързани със слънчеви или лунни затъмнения, а през тази година има шест от тях. По традиция денят на затъмнението, както и три до пет дни преди и след него, са най-опасните дни. Това съобщи астрологът Влад Рос.

През настъпилата година ни чакат четири лунни затъмнения (10 януари, 5 юни, 5 юли и 30 ноември) и две слънчеви (21 юни и 14 декември). Според Влад Рос през януари, юни и декември човек би трябвало да бъде квалифициран за най-опасните интервали, тъй като през тях има висок риск от произшествия, бедствия, породени от индивида и вълнения от естествени стихии.

Първият и може би най-трудният интервал през 2020 година, съгласно Рос, ни чака в самото начало на годината, когато връзката на Сатурн сред Плутон, която ще стане през януари и началото на февруари в знака на Козирог, ще бъде усложнена от дребен „ церемониал на планетите “. Под този същия знак ще бъде и лунното затъмнение на 10 януари. " В същото време са вероятни освен сложни, само че и пагубни обстановки. Според някои пророчества са вероятни избухливи обстановки в Египет, Либия, Иран и Израел, където може да се случи отблъскващ спор или да се случи огромна терористична офанзива, включваща Ислямска страна ", сподели Влад Рос.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР