През 2020 година често се събуждахме с новини за новозаразени

...
През 2020 година често се събуждахме с новини за новозаразени
Коментари Харесай

Владо Пенев, Григор Димитров, Стенли и кои още известни българи се заразиха с COVID-19 през 2020 г.

През 2020 година постоянно се събуждахме с вести за новозаразени с ковид. Ето кои от известните персони прекараха COVID-19. Много от тях изкараха вируса леко, само че за други краят беше съдбовен.

Актьорът Владо Пенев се заразил с ковид и 26 дни се е лекувал от него. той показа ексцентричния метод, по който се е отблагодарил на лекуващия го доктор - като си направил тениска с лика на доктор Томов. Освен на него, той е признателен и на всички лекари, които работят на първа линия.



Димо от група P.I.F. умря след затруднения от COVID-19. Преди това той бе настанен в болница и му бе направена операция по преливане на рековалесцентна плазма. Много негови сътрудници, другари и почитатели го изпратиха в столичната черква " Свети Седмочисленици " на 23 декември.

Мария Силвестър също изкарва тежко ковид и признава, че по никакъв начин не е било прелестно.

" В последна сметка мина и доста ми оказа помощ за превъзмогването му това, че аз доста постоянно избирам да се дръзвам на себе си и на всичко ", показа тя.

Григор Димитров също стана един от известните българи, заразили се с ковид. В изявление за Би Би Си той показа, че дълго време е усещал признаци, свързани с вируса и се тормозил дали въобще ще може да върне предходното си равнище. Призна също, че макар отличната си физическа подготовка, е имал огромни компликации с дишането. Към момента тенисистът е здрав и даже има нова обич в живота си.

Кои още българи се заразиха с COVID-19 през 2020 година четете в Ladyzone.bg.|
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР