През 2020-а година Меган и Хари се преместиха да живеят

...
През 2020-а година Меган и Хари се преместиха да живеят
Коментари Харесай

Меган и Хари: Създателите на бранда, който печели единствено от това да говори срещу собственото си семейство

През 2020-а година Меган и Хари се реалокираха да живеят в Америка, шокирайки света с решението си да изоставен кралското семейство.„ Искаме да се оттеглим като висши членове на кралското семейство и да работим, с цел да станем финансово самостоятелни ", съобщи двойката тогава.

Херцогът и херцогинята на Съсекс споделиха още, че биха желали да се отдръпват от медийното внимание. По всичко проличава обаче, че това е надалеч от истината и че двойката среща компликации да осъществя своята финансова самостоятелност по конструктивен метод.



“Мисля, че шокът от Мекзит към този момент не съществува. Смятам че Меган и Хари потвърдиха, че считат да хвърлят гранати при всяка основала се опция. Независимо дали това ще е изявление с Опра, което тотално шокира кралското семейство или изявление с Елън Дждженерис, в което Меган се прави на глупачка. ” - разяснява Чарли Лангстън от в. “Дейли мейл ”.

“Не мисля, че някой знае какво е идващото нещо, което те ще създадат и това води до боязън от страна на кралското семейство. В момента двойката много наподобява на бащата на Меган - Томас Маркъл - имаше миг, в който никой не знаеш какво ще каже той, в кое тв шоу ще се появи. Меган и Хари основават сега същото чувство като него, изключително във Англия в частност в кралското семейство ” - добавя английската журналистка.



Оказва се обаче, че скептицизмът към двойката стартира да превзема и Америка, където от ден на ден се появяват рецензии към херцозите на Съсекс и в частност към Меган.

“Принц Хари е оставил Меган да приказва, наподобява като че ли тя е неговият ПР сътрудник и ни споделя всеки месец за какво неговото семейство не коства, а по-късно ни споделя, че повода да изоставен Англия е била в това, че са желали да бъдат оставени намира ” - споделя Кандис Оуенс, известна едноименния си подкаст в Съединени американски щати.

С подигравка тя добавя “и заради тази причина избраха Холивуд, това е регион, който не бих предложила, в случай че търсиш уединения, също по този начин не бих предложила да си правиш подкаст ”.

“Трябва да си призная в действителност, че това е най-лошият подкаст, който съм слушала. Не разбирам хората, които се насочват към това да се показват непрестанно за жертви, изключително в нашата действителност, това е просто остаряло - никой не желае да чуе какъв брой подтисната херцогиня си. ” - споделя още подкастърката.



Кандис споделя и че сега Меган и Хари в действителност нямат визия по какъв начин да изкарват пари. “Целият им бранд се върти към това да приказват, че са жертви, двамата в действителност подписаха договорка с дявола, когато се споразумяха със Spotify. Те смятаха, че ще създадат нещо продуктивно и здравословно, само че в реалност, това което желае Spotify е кръв. Те желаят от тях да продължат да приказват неприятни неща за кралското семейство. След гибелта на кралица Елизабет II двамата като че ли не са толкоз подготвени да вършат тъкмо това, само че истината е, че няма какво друго да предложат. Меган в никакъв случай не е била невероятна актриса, никой не знаеше коя е тя, преди да се събере с принц Хари, което пък ѝ даде достъп до хората, с които искаше да поддържа връзка - до милионерите, като Опра да вземем за пример. Но по какъв начин чака Меган да изкарва пари? Опра е надарена, тя е необикновен интервюиращ, има лична медийна империя. Какъв обаче е геният на Меган и Хари? ” - пита риторично Кандис.



Оуенс продължава с изказванието, че даже човек да не харесва кралското семейство, стартира да се усеща малко неловко да гледа хора, чиито бранд е учреден само на това да приказват неприятно за фамилията си, а това е и единственият метод, по който двамата изкарват пари. “Мисля, че за тях от дълго време е време да измислят нов проект ” - приключва Кандис.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР