ПРЕЗ 2019 МАРКАТА ПРАЗНУВА СТОЛЕТИЕ ДЪРЗОСТ И ИНОВАЦИИ НА АВТОМОБИЛНАТА СЦЕНА! • 100-годишнина:

...
ПРЕЗ 2019 МАРКАТА ПРАЗНУВА СТОЛЕТИЕ
ДЪРЗОСТ И ИНОВАЦИИ НА АВТОМОБИЛНАТА
СЦЕНА! •	100-годишнина:
Коментари Харесай

ПО СЛУЧАЙ СВОЯТА 100-ГОДИШНИНА, CITROËN ПРЕДСТАВЯ СПЕЦИАЛНА СЕРИЯ „ORIGINS” ЗА ЧАСТ ОТ МОДЕЛИТЕ В ГАМАТА

ПРЕЗ 2019 МАРКАТА ПРАЗНУВА СТОЛЕТИЕ ДЪРЗОСТ И ИНОВАЦИИ НА АВТОМОБИЛНАТА СЦЕНА!

• 100-годишнина: Citroën стартира годината на своето столетие с откриване на ексклузивна серия за моделите C1, C3, C3 Aircross Compact SUV, New C4 Cactus, C-Elysée и C4/Grand C4 SpaceTourer, която ще бъде стартирана през първата половина на 2019*.
• Обща еднаквост: специфичната серия се отличава с ярка характерност, изчистен и грациозен жанр, цветове и материали с бронзови детайли, които са препратка към истинското зъбно колело и допълват логото “Origins since 1919 ”. Всички модели от серията оферират съвременно оборудване, съобразено с търсенето на клиентите.
• Намигване към историята: по случая, Citroën показва фотографски паралели на общи черти сред всеки от новите модели с някои от историческите модели – било то пъргавост, персонализация, комфорт, приключенски дух или фамилно пътешестване. Повече за историческите модели можете да научите на www.citroenorigins.co.uk/en

* В взаимозависимост от пазара. За България специалната серия ще се предлага за моделите C3, C3 Aircross compact SUV и C4 Cactus.

• ОБЩА ИДЕНТИЧНОСТ
С към този момент 100 години опит в творчеството и поставянето на високи стандарти, Citroën винаги следва своето завещание като разчупва наложените кодове и предлага нови тълкования на колите. По случай своя празник, Citroën разкрива ексклузивна колекционерска серия Origins, която в България ще се предлага за следните модели от гамата: C3, C3 Aircross Compact SUV и C4 Cactus. Тези модели отлично демонстрират идентичността на марката Citroën и са носители на програмата за цялостен комфорт, Citroën Advanced Comfort®.



изцяло новo персонализциране
Автомобилите от серията Origins са със специални цветови акценти и материали, които припомнят за историята на марката и подчертават ексклузивната персонализация в екстериора и интериора.
Разпознаваеми от пръв взор, екстериорите на моделите от серията се отличават със следното:
• Всеки модел се предлага в три различни, стилни и изчистени цвята: бял, сив и черен.
• Предлага се двутоново купе с черен покрив (за C3 и C3 Aircross Compact SUV).
• В екстериора участват “Origins ” отличителни знаци, които се характеризират с цветни бронзови елементи и които представляват препратка към истинското зъбно колело и предишното. Моделите се оферират с:
• декоративни линии върху огледалата за обратно виждане (за трите модела)
• стикер на вратата на багажника (за трите модела)
• отличителен украсителен детайл на покрива (за C3)
• специален пъстър пакет Bronze Color Pack, който включва отличителни елементи около фаровете за мъгла и протекторите Airbump® (за C3 и C4 Cactus) и към предните светлини (за C3 Aircross)
• Стикер “Origins since 1919 ” на предните врати на всеки автомобил
• Акцент в стила: затъмнени задни стъкла и черни джанти (за трите модела)
В интериора, всички модели от специалната серия са със специално разработения дизайн Origins:
• Хармоничният интериор се отличава със сива тапицерия (Chiné Grey) с елегантни златисти шевове (Gold) и етикет “Origins ” (за трите модела), лента на бордното табло със златист тегел, Gold (за C3) и специални стелки (предни и задни).

официално лансиране
Новата лимитирана серия ще бъде лансирана на пазарите през 2019. C3 и C4 Cactus ще могат да се поръчват от края на първото тримесечие на годината, а C3 Aircross Compact SUV от второто тримесечие на годината.

Комфорт и съоръжение отговарящи на съвременните условия и въодушевени от нуждите на клиентите:

• C3 Origins, основана на равнище на оборудване Feel, специфичната серия на пъргавия градски модел включва в допълнение и следното съоръжение: touchscreen радио с Mirrorscreen, автоматизиран климатик, електрически сгъваеми огледала за обратно виждане, предни и задни електрически стъкла с функционалност против прищипване, автоматизирани фарове и чистачки, фарове за мъгла, задни паркинг сензори, протектори Airbump и като алтернатива 17 “ алуминиеви джанти в черен цвят.

• C3 Aircross compact SUV Origins, основана на равнище на оборудване Feel, специфичната серия на носителя на премиите Best Buy car of Europe 2018 на Autobest и Test the Best 2018 на Auto Bild в категория кросоувър автомобил, включва следното допълнително съоръжение: Mirrorscreen, автоматичен климатик, автоматични чистачки, фарове за мъгла, задни паркинг сензори, електрически сгъваеми огледала за назад виждане, електрохромно огледало за назад виждане, предни и задни електрически стъкла с функция против прищипване, 16 “ алуминиеви джанти в черен цвят Matrix black.

• C4 Cactus Origins, основана на равнище на оборудване Feel, специфичната серия на референтния във връзка с комфорта модел включва в допълнение следното оборудване: Mirrorscreen, автоматичен климатик, автоматизирани фарове и чистачки, задни паркинг датчици, електрически сгъваеми огледала за назад виждане, лумбално контролиране на седалката на водача, контролиране по височина на седалката на пасажера, 17 “ алуминиеви джанти в черен цвят Cross Black.

• НАМИГВАНЕ КЪМ ИСТОРИЯТА
Специалната серия “Origins ”, която включва различни модели от гамата в зависимост от пазара, е част от отбелязването на 100-годинината на марката през 2019. За всеки от моделите, принадлежащи към серията, е направен паралел с един исторически модел с който споделя нещо общо.
Повече за историческите модели можете да намерите тук www.citroenorigins.co.uk/en

CITROËN C1 И 2 CV: 100 ГОДИНИ подвижност и маневреност
Градски модел, надхвърлил 1 милион продажби от 2005 г до през днешния ден, Citroën C1 се отличава по своя пресен и оптимистичен дух. Той прави градската подвижност по-широко достъпна и приятна, предлага нови цветове, модерни материали и технологично съоръжение. Citroën C1 е вдъхновен от упованията на клиентите, от метода им на живот и неговата роля е да улесни всекидневието им. Пъргав и практичен, той елементарно се движи в тесните градски пространства, посредством на компактните си размери и маневреност.

Всичко това, няма по какъв начин да не ни подсети на един емблематичен модел, също толкова пъргав и маневрен за времето си! 2 CV е символ на свободата. Той е прочут като “Very Small Car ” (много дребен автомобил) или “umbrella on four wheels ” (чадър на 4 колела), който може да транспортира кора с яйца без да се счупи нито едно от тях. Тези характеристики са заложени при разработването на модела през 1936. Той е представен публично на Автомобилното изложение в Париж през 1948 като 2 CV. Моделът означи своята 70-годишнина през изминалата година. Той се произвежда рекордно дълго (до юли 1990) и от него са продадени над 5 милиона броя.

CITROËN C3 И TRACTION AVANT: 100 години персонализация
Разпознаваемият и пъстър хечбек, Citroën C3, надхвърли 470 000 продажби е най-продаваният модел в гамата сега. Той се отличава по своя неповторим жанр на купето, високото равнище на комфорт, който предлага и технологиите, които са изключително потребни в всекидневието. Моделът съблазнява клиентите и с широките благоприятни условия за персонализация – 36 комбинации на екстериора, 3 варианта за покрив във втори цвят и 4 интериорни решения. Така, всеки клиент може да създаде автомобил, който да дава отговор на изискванията му.

Назад във времето, моделите Traction Avant, а след това и Ami 6 оферират интересни възможности за персонализация. Също така са предлагани и лимитирани серии, които са се отличавали и по персонализацията - например 2 CV Spot (купе в оранжево и бяло), 2 CV Charleston (двутоново купе с черно и червено или жълто и черно), AX KWAY и неговият наследник Saxo.

CITROËN C4 CACTUS и GS: 100 години комфорт
Лансиран преди съвсем една година и внесъл прохлада в сегмента на компактните хечбек коли с уникалната персоналност на Cactus и референтния комфорт на C4, които предлага, новият C4 Cactus е притежател на програмата Citroën Advanced Comfort®. Той е първият автомобил в Европа, оборудван с окачване Progressive Hydraulic Cushions® и седалки Advanced Comfort seats, които създават усещане на возене вид “magic carpet ride ” (летящо килимче).

Докато новият C4 Cactus прави достъпен комфорта „ настаняване като в пашкул “ на широкта аудитория, Citroën GS е бенчмарк в това отношение когато е на пазара. Именно това е моделът, който първи предлага хидропневматичното окачване на широката публика. С съвременен жанр и напредничави технологии, GS печели премията Автомобил на годината през 1971. Той следва комфортът, който предлага именитият DS през 1955 и нейният предходник, Traction Avant.

CITROËN C3 AIRCROSS COMPACT SUV И HALF-TRACK: 100 години приключения
Със своя пресен жанр и пътно държание, C3 Aircross Compact SUV се ръководи с лекост в града и на дълъг път. C3 Aircross предлага на любителите на завършения нови преживявания със своя SUV темперамент и технология Grip Control (комбинирана с функция Hill Assist Descent) с режими за разнообразни настилки (сняг, пясък и т.н.)... Бенчмарк по отношение на комфорта и практичността в компактния SUV сегмент, моделът има много добри търговски резултати на пазарите (над 140 000 продажби от лансирането му през октомври 2017 до днес).

Приключенският дух на C3 Aircross е част от ДНК на марката. Назад във времето, когато е настоящ ползата към екзотичното, Ситроен има своите оферти. През 1922, Citroën B2 Half-Track Model K1, наименуван “златният скарабей ”, е един от първите коли, които изминава в Сахара 3500 км. Организирайки първата подобна експедиция, Андре Ситроен показва на света надеждността на своите коли. Най-известните завършения са експедициите “Croisière Jaune ” и “Croisière Noire ” през 1924 и 1931.

CITROËN C-ELYSÉE и TRACTION AVANT: 100 години традиция в седаните
Триобемният модел от актуалната гама на Citroën, C-Elysée, е различим по своя комфорт и размер. Автомобилът напълно отговаря на условията на клиентите, които търсят ценово наличен модел в този клас, както във връзка с жанр, така и във връзка с съоръжение.

Ако погледнем обратно във времето, ще открием, че Citroën предлага триобемни седани надалеч преди C-Elysée. Такъв например е C5, знак на усет, жанр и технологии, който се създава в две генерации. През 20 век това са Traction Avant и Rosalie.

CITROËN C4/GRAND C4 SPACETOURER и C4F: 100 години пътуване на фамилията
Новото име “SpaceTourer ”, размени името “Picasso ” и за двете купета на MPV модела - C4 и Grand C4. Заедно, те са знак на безгранични благоприятни условия за пътешестване. C4 и Grand C4 SpaceTourer са надлежно с 5 и 7 места и предлагат непостижим комфорт, модерен стил, технологии и мотори от последно поколение.

И двата модела, C4 и Grand C4 SpaceTourer ползват опита на марката в размера в интериора и функционалността. През 20-те години на миналия век Citroën C4 F също се отличава по своята деловитост - фамилен модел, който предлага 5 места, задни места, които могат да се смъкват и багажник, отваряем на две части. В края на 90-те години, Xsara Picasso, предшественикът на C4 Picasso, е първият MPV модел на Citroën с три самостоятелни задни седалки. През 1996 е пуснат в продажба и подходящият за фамилии Berlingo Multispace, който е основателят на сегмента „ leisure activity vehicle “ (автомобил за свободното време).

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР