През 2019 година, благодарение на правилното управление на публичните ресурси

...
През 2019 година, благодарение на правилното управление на публичните ресурси
Коментари Харесай

Община Враца е спестила 100 000 лв, ето къде отиват парите

През 2019 година, с помощта на вярното ръководство на обществените запаси за полугодието, Община Враца има спестени финансови средства в размер на близо 100 000 лв. , като сумата ще се усили в края на календарната година. Това съобщи кметът Каменов на обичайна си среща с представители на медиите.
По този метод със личен запас ще бъдат осъществени спомагателни инфраструктурни планове. Част от средствата - 13 800 лева ще бъдат вложени за разрешаване на дълготраен проблем в село Бели извор с нерегламентираното замърсяване на терен със земни маси и строителни боклуци, като същият ще бъде измит.
Успоредно с дейностите по унищожаване на отпадъците от село Бели извор, ще бъде осъществен настоящ ремонт на компрометирана стреха на постройката на детска градина „ Вълшебница “ , като плануваните средства са в размер на 4 354 лева Строително-ремонти действия за 12 000 лева ще бъдат осъществени и на покрива на физкултурния салон, намиращ се в постройката на филиала на ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий “, като по този метод ще бъде обезпечена среда, която дава отговор на актуалните условия  за спорт.
Със спестени финансови средства ще бъде построено и игрище за мини-футбол в НУ „ Св. Софроний Врачански “, чиято стойност е 42 000 лева .
В края на месец май стартираха действия по облагородяване на парка, намиращ се на площад „ Руски “. Към момента екипи на Оперативна програма „ БКС “ са премахнали изсъхналите растителни типове, оформили са декоративните шубраци и са сложили две цветни арки.
Предвидени са 35 000 лева . за реорганизация на парка и построяването на водно огледало с каскадно рухване на водата. По този метод паркът, който не е обновяван в последните 10 години, ще има изцяло друга визия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР