През 2019 г. за ректор на Техническия университет е избран

...
През 2019 г. за ректор на Техническия университет е избран
Коментари Харесай

Избрали ректора на ТУ с 809 гласа от...380 присъстващи


През 2019 година за ректор на Техническия университет е определен проф. Иван Кралов. Парадоксално на първия стадий при 380 присъстващи делегати общият брой на гласовете " за " петимата претенденти е 809. Резултатът оспорва проф. Веско Панов - машинен инженер и правист, който тогава е един от претендентите, описват от " Евроком ".

Министърът на образованието и науката акад. Николай Денков е назначил инспекция на Техническия университет в София във връзка със сигнала на някогашния му зам.-ректор проф. Веско Панов, заяви МОН в отговор на въпроси от OFFNews. Според писмо на преподавателя във висшето учебно заведение се раздават бонуси и награди " без ясни правила и еднолично ", като " за един и същи труд се получават пари по разнообразни канали ".

" Аз нямаше да се сетя, в случай че след последните избори един сътрудник не ми сподели " отново филиалите ни избраха ректор ". Аз в никакъв случай не съм влизал в никакви ангажименти и съм разчитал на себе си и да направя това, което считам за добре. Изборите в България би трябвало да се организират в равноизбирателно право.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР