През 2019 г. Юпитер дарява късмета си на третия ви

...
През 2019 г. Юпитер дарява късмета си на третия ви
Коментари Харесай

Годишен хороскоп 2019: ВЕЗНИ

През 2019 година Юпитер подарява шанса си на третия ви дом на връзка. Той ще изостри остроумието ви и ще ви предложи повече благоприятни условия. Използвайте тази година с цел да опознаете най-сетне прилежащите си градове и природата. Планирайте къмпинг пътувания, походи, с цел да се излекувате от всички пристъпи на wanderlust (страст към пътувания)!

На 7 март Уран, планетата на нововъведенията и смяната, се реалокира от седмия ви дом на връзки във вашия осми дом на регенерация и секс. Следващите седем години ще включват всевъзможни типове опити - свързани с крайности и прераждане, осъзнаване на личността.

Обърнете особено внимание на работата си, когато лунните затъмнения на 2019 година се появят, Везни. Планетата ви за кариера в края на краищата е луната, а затъмненията й евентуално ще разкрият нова информация за това по какъв начин най-добре можете да съумеете.

КАРИЕРА

Плутон, вашата персонална планета за пари и финанси, работи устойчиво във вашия четвърти дом на дома и фамилията, като ви предизвиква да създавате финансови цели, които ще генерират непоклатимост през целия ви живот. Благодарение на силата на планетата джудже, вие ще продължите да преоткривате и усъвършенствате метода, по който харчите и спестявате рационално. Ако не сте удовлетворени от настоящата си кариера, ще можете да търсите нещо при започване на пролетта.

Меркурий, вашата персонална планета на щастието, ще обиколи мечтателните Риби от 10 февруари до 16 април. Планетарът ще ви помогне да разберете вашите цели - живеете ли да работите или работите, с цел да живеете?

ЛЮБОВ

Дали последните седем години не са били доста бурни за вашите взаимоотношения, Везни?

Ще бъдете разчувствани да чуете, че Уран, великият сътрудник на смяната, се реалокира от седмия ви дом на връзки във вашия осми дом на секса. Това значи, че вашата обич ще придобие непоклатимост, и половият ви живот ще се затопли. Чувствате се по-отворени за изпробване и може да възобновите искрата с колегата си. Отворете тези линии на другарство и обсъдете какво бихте желали да опитате дружно, по-късно оставете нещата да се разпалват. Планетата ви за обич, Марс, се движи непосредствено през цялата година, като ви оказва помощ да намерите посока, без значение дали сте привързани или не.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ОВЕН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ТЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: БЛИЗНАЦИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РАК

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ЛЪВ

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР