През 2019 г. в единственото общо интервю на Нели Хаджийска

...
През 2019 г. в единственото общо интервю на Нели Хаджийска
Коментари Харесай

Защо се разведе Нели от „Търси се“

През 2019 година в единственото общо изявление на Нели Хаджийска и брачният партньор й Данаил Хаджийски, той съобщи, че фамилията е всичко и може да напусне даже работата си, в случай че тя пречи на фамилията му. Тогава двамата бяха долепени един за различен и от самото начало се държаха за ръце, сияейки и говорейки за дългогодишната си обич. Дори разясниха концепцията за трето дете. Оказа се обаче, че Данаил е намерил нова възлюбена и огънят на любовта към Нели е загаснал.

 

След цялата проява на благополучие и естетика през всички тези години, внезапно Хаджийска изстреля в пространството, в изявление пред Георги Тошев, че двамата се развеждат и изясни обстойно и нашироко аргументите, довели до това.

 

От думите й стана ясно, че дълго се опитвали да избегнат този процес на връзката им и пробвали всичко да спасят брака – от вървене по църкви и манастири, та до фамилни констелации, само че уви, нещата не се получили. И въпреки тя да твърди, че трети човек в брака им изрично не е имало, съгласно мълвата мъжът й имал загадка случка с актриса в „ Киноцентър Бояна “, където работи, освен това датираща от години.

 

Според Хаджийска, същинският проблем в брака се появява тогава, когато спреш да се интересуваш от другия и смяната му. В техния брак в един миг престанали да виждат измененията един в различен, само че им било мъчно да си признаят, че дългогодишната им обич към този момент не ги въодушевява и се е трансформирала по-скоро в другарство и слязла на битово равнище.

 

Официалният бракоразвод се случил при започване на тази година, само че пътят им до такава степен траял година и половина. Тя не пропусна да благодари на Данаил, че дружно са търсили по какъв начин да спасят брака си, с цел да си дадат време да се пуснат с обич. Всеки от тях разкрил, че вибрира на друга периодичност, осъзнал смяната за себе си и за другия и „ просто си изпаднали от действителностите “.

Той пръв споделил, че не усеща това, което е чувствал преди, само че тя взела решението за разлъка година и половина по-късно.

 

Промяната в нея пристигнала с интереса й към литература на духовни тематики, липсвало й това, че няма с кого да разисква новия път, по който е тръгнала и по този начин отчуждението им с Данаил било първо духовно, а по-късно се разраснало. Към днешна дата употребява всяка свободна минута, когато Данаил вземе децата, да чете литература на тази тематика, да релаксира и да работи по новия си план.

 

В края на месеца тя започва подкаст, който показа във Facebook като „ духовна работилница, в която сплотява известни лица и техните духовни и психически ментори, които им оказват помощ да вървят в пътя на светлината “.

Твърди, че към момента не е подготвена да срещне още веднъж любовта, която дефинира като най-големия преподавател в живота, само че счита, че ще се случи в точното време, тъй като има цялостно доверие на Вселената.

Инфо: Уикенд

Тагове: Нели Хаджийска Данаил Хаджийски развод духовно израстване духовна литература ментори семейни констелации проект
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР