„През 2019 г. ще направим нужното, за да превърнем Ахелой

...
„През 2019 г. ще направим нужното, за да превърнем Ахелой
Коментари Харесай

Екоалея ще свързва Ахелой и Поморие

„ През 2019 година ще създадем нужното, с цел да превърнем Ахелой в едно още по-добро място за отмора. Ще бъде осъществен главен ремонт на три основи улици в Ахелой. Одобрен е план за създаване на екоалея, ситуирана сред морския бряг и Поморийското солено езеро, която да свърже Ахелой с Поморие. Планирано е създаване на буни за отбрана на брега. Проектът, който с изключение на буни, включва и създаване на кей, към този момент е импортиран в районното министерство и чака утвърждение за финансиране “.
Това съобщи кметът на Поморие Иван Алексиев.
Канализацията на Ахелой е различен значим проблем, който би трябвало да се реши тази година. Освен от екологична позиция, този план е добър и за туристическото развиване на града, тъй като в тази сфера работят над 500 индивида, а легловата база е с потенциал за над 1000 индивида.
Ще бъде осъществен главен ремонт и на три основи улици в Ахелой. Одобрен е план за създаване на екоалея, ситуирана сред морския бряг и Поморийското солено езеро, която да свърже Ахелой с Поморие.
“Полагаме доста старания да променим Ахелой, само че главното беше да се изведе трафика от града. И в тази тенденция нещата се се случват “, добави Алексиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР