През 2019 г. основният ви фокус ще бъде върху вербалните

...
През 2019 г. основният ви фокус ще бъде върху вербалните
Коментари Харесай

Годишен хороскоп 2019: СКОРПИОН

През 2019 година главният ви фокус ще бъде върху вербалните и писмените взаимоотношения, Скорпиони!

Вашата ръководеща планета, Плутон, е била в тясно съдействие със Сатурн, галактическия надзорник, във вашия трети дом на другарство. Тези две планети работят дружно, с цел да ви оказват помощ да подобрите своя метод към генерирането и търсенето на благоприятни условия. Ако сте по-тих човек, връзката може да ви се стори по-лесна, в сравнение с преди.

Юпитер, планетата на шанса, ще населява втория ви дом на стойност и притежания до 2 декември и това ще е от изгода за всички от зодия Скорпион.

КАРИЕРА

Тази година обърнете внимание на слънцето, защото то ще претърпи три затъмнения тази година. Слънцето е отговорно за ръководството на вашата кариерна зона и всяко от неговите затъмнения ще ви помогне да определите какво би трябвало да се промени (и какво би трябвало да върви) в работата ви. Често навлизаме в привички, които могат да попречат на нашия напредък, само че тези слънчеви събития ще ви оказват помощ да се превърнете в по-успешен експерт.

И не проспивайте лунното затъмнение на 20 януари в Козирог. Това затъмнение ще подчертае план, който не се движи добре, и ще ви насърчи да го оставите. Не се безпокойте и бъдете признателни, че времето ви се освобождава за повече хрумвания за напредничаво мислене!

ЛЮБОВ

Уран, вашата персонална планета за домакински и фамилен живот, се движи от вашия шести дом на здраве към вашия седми дом на взаимоотношения. Ако сте в връзки, които не са работили за вас, ще ви бъдат показани варианти, които ви обслужват по-добре, със или без вашата половинка. Ако сте удовлетворени от колегата си, ще намерите нови способи да си дадете пространство и да се развивате самостоятелно.

Уран е планета с интензивни промени, само че не трябва да се гледа със боязън. Вместо това, помислете за него като за мощ, която подтиква към надълбоко схващане. Това придвижване стартира на 7 март и ще продължи през идващите седем години.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ОВЕН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ТЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: БЛИЗНАЦИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РАК

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ЛЪВ

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР