През 2019 г. най-ярка следа със запомнящи се сватбени церемонии

...
През 2019 г. най-ярка следа със запомнящи се сватбени церемонии
Коментари Харесай

Най-пищните сватби на БГ звезди през 2019 г.

През 2019 година най-ярка диря със запаметяващи се сватбени церемонии оставиха моделът Цеци Красимирова, носителката на купата Мис България 2009 Антония Петрова и поп фолк певицата Софи Маринова, написа flagman.bg. Част от звездната група на влюбени, узаконили връзките си, са още певицата Джулия и артистът Кристиян Кирилов, Явор Бахаров и Рая Пеева, както и наследниците на шефа на Сатиричния спектакъл „ Алеко Константинов " Калин Сърменов и легендата на сръбската музика Цеца Величкович.

Софи Маринова и обичаният и Тодор Давидов-Гринго подвигнаха женитба за знамение и приказ през март в столицата тази година. Кумове на сватбата ѝ бяха колежката ѝ Преслава и брачният партньор ѝ Павел.

Сватбата на Цеци Красимирова и американския предприемач Майкъл Струмейтис се състоя в испански палат, а измежду гостите имаше доста и разнообразни хора - певицата Преслава, Ансамбъл Българе и още доста. Кумове на събитието бяха коафьорът Вили Боршукова и артистът Джон Струмейтис. На сватбата беше спазена традицията с хвърлянето на букета, а той се оказа в ръцете на дъщерята на Цеци - Джудит.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР