През 2019 г. на сцената на социалните мрежи изгря и

...
През 2019 г. на сцената на социалните мрежи изгря и
Коментари Харесай

TikTok е по-теглен от Messenger и Facebook през 2019 година

През 2019 година на сцената на обществените мрежи изгря и китайската TikTok. Приложението за шерване на къси видеоклипове провокира голям интерес освен сред потребителите, само че и измежду институциите.

Въпреки рецензиите от тях, изключително в Съединени американски щати, TikTok продължи да печели консуматори. При това доста. Според данни на Sensor Tower, TikTok е второто най-теглено приложение за 2019 година. При това изпреварва Messenger и Фейсбук. TikTok отстъпва само на WhatsApp, което резервира водачеството си с над 850 млн. тегления, най-вече в Индия.

TikTok е и единственото приложение, което не е благосъстоятелност на Фейсбук, в Топ 5, тъй като на пето място е Instagram. Китайската апликация е изтеглена общо над 1.5 милиарда пъти, като над 700 млн. от тях са през 2019 година. TikTok се радва и на най-голяма известност в Apple App Store.

На шесто място в класацията е Likee, следвано от SHAREit, YouTube, Snapchat и Netflix. Twitter също е в класацията, само че на много места обратно, с малко над 100 млн. изтегляния.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР