През 2019 г. куклата Барби чества 60-годишнината си без нито

...
През 2019 г. куклата Барби чества 60-годишнината си без нито
Коментари Харесай

Куклата Барби стана на 60!

През 2019 година куклата " Барби " празнува 60-годишнината си без нито една гънка, съобщи Франс прес. С руса или кестенява коса, с издължена или закръглена фигура, в облика на принцеса или пожарникар, " Барби " продължава да съблазнява децата и се възползва даже от обществените мрежи, с цел да притегля вниманието върху себе си.

" 60 години - това е доста дълъг интервал в промишлеността на играчките, където през днешния ден даден триумф е с дълготрайност сред 3 и 5 години ", съобщи гордо Нейтан Бейнард, шеф по маркетинга за куклите " Барби " в групировката " Мател ".

Въпреки все по-голямата конкуренция, годишно се продават 58 милиона екземпляра от куклата " Барби " в над 150 страни. " Барби " е известна колкото " Кока-Кола " и " Макдоналдс ", означи Бейнард през декември по време на частна аудиенция в центъра по дизайн на " Мател " в Ел Сегундо в предградията на Лос Анджелис в Калифорния.

Над 1 милиард кукли " Барби " са продадени от представянето й в ревюто за играчки в Ню Йорк на 9 март 1959 година

Идеята за основаване на " Барби " хрумнала на съоснователката на " Мател " Рут Хандлър, до момента в който отглеждала децата си.

" Дъщеря й Барбара имала стеснен избор на играчки - кукли, и можела да се превъплъти само в облика на майка, до момента в който синът й мечтаел да стане астронавт, каубой или водач ", разясни Бейнард.

Така била основана куклата " Барби ", която е кръстена на щерка й Барбара и изобразява жена с очебийно женствени форми.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР