През 2019 г. консолидираните продажби в България се увеличиха с

...
През 2019 г. консолидираните продажби в България се увеличиха с
Коментари Харесай

Бош разшири дейността си в България през 2019 г.

През 2019 година консолидираните продажби в България се усилиха с 46% и доближиха 297 милиона лв. (152 млн. eвро) Стабилни резултати на всички дивизии на Бош, показани в България, през 2019 Бош откри нов авто Инженеринг Център в София Бош Софтуер Иновейшънс към този момент е Bosch.IO - IoT къщата на Бош със мощно наличие в България Предпазлива прогноза за 2020 година заради международната пандемия от ковид
Водещият международен снабдител на технологии и услуги – Бош - завърши финансовата 2019 година в България с общ размер на консолидираните продажби в размер на 297 млн. лева ( 152 млн. евро), отбелязвайки растеж от над 46 % спрямо миналата година, оповестиха от компанията.

„ През 2019 постигнахме мощен растеж заради увеличеното търсене на нашите артикули и услуги и бързия процес на интензивностите ни за разработка на програмен продукт. България продължава да бъде значим пазар за Бош, което се удостоверява от скоростното разгръщане на новосъздадения ни Инженеринг Център в София, който се оформя като световен хъб за самостоятелно шофиране и изкуствен интелект “, съобщи Михай Болдижар – общоприет шеф на Роберт Бош ЕООД и представител на Група Бош в България.

Към 31 декември 2019 година броят на чиновниците на Бош в България е 430 души – съвсем 100% растеж спрямо предходната година, с помощта на откриването на новия Инженеринг Център в София.

Бош България дава внимателна прогноза за актуалната бизнес година заради международната пандемия от ковид. „ Въпреки че поради актуалната обстановка чакаме предизвикателна година и в България, продължаваме да насочваме всичките си старания към локалния пазар и развиването на дълготрайния му капацитет “, добавя Болдижар.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР