През 2019 г. изпълнителят Йонислав Йотов, по-известен като Тото от

...
През 2019 г. изпълнителят Йонислав Йотов, по-известен като Тото от
Коментари Харесай

Предколедно чудо: Тото от „СкандаУ“ и жена му най-после показаха децата си

През 2019 година изпълнителят Йонислав Йотов, по-известен като Тото от " Скандау " стана татко за първи път малко след изпълнителя Криско. През цялата бременност не стана ясно, че русокоската е бременна, тъй като и тя, и половинката ѝ криеха тази звездна вест.

Виж още: Всички полудяха по това: Ралица от Игрите и нейната загадка рецепта за сочно дупе

Двамата се влюбиха след излизането  от " VIP Brother " на Йонислав  и оттогава са неразделни. Преди това Тото доби по-голяма известност с трогателната си история за разлъка с дългогодишната си другарка Яна, която възпя в песента си " Чужди усмивки ".

Виж още: Когато си татко на момиче: Фики с рядка фотография на щерка си, сподели и дома си

През март месец тази година стана ясно, че двамата още веднъж са станали родители - този път на момиченце.  Кристин Петринска тогава показа в обществените мрежи трогателна фотография от фотосесия, на която двамата театралничат дружно с наследниците си. На нея се вижда по какъв начин тя държи в обятията си новороденото, до момента в който сътрудникът ѝ, който я целува нежно по тила, придържа първородния им наследник с една ръка. Лицата и на двете деца обаче остават скрити за обектива, защото това на пеленачето е изрязано от кадър, а съвсем 3-годишният Доминик е извърнат с тил. Още тогава стана ясно, че двамата ще бъдат от звездите, които ще си крият децата.

Виж още: Опасно? Златка Райкова не стопира с тренировките, сподели по какъв начин го вършат бременните

През всички тези месеци младата майка постоянно пуска фамилни фотоси, само че всякога със скрити лица. Е, коледното знамение обаче се случи. Самата тя пусна празничен кадър на двете деца и от името на Тото, на който съвсем можем да забележим личицата им. Това за тях си е огромно достижение - най-вероятно са изчаквали подобаващ миг за това.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР