През 2019 г. България ще бъде по-популярна, видима и различима,

...
През 2019 г. България ще бъде по-популярна, видима и различима,
Коментари Харесай

Нумероложка пресметна какава ще е 2019-а за България

През 2019 година България ще бъде по-популярна, забележима и различима, само че ще сме следени какви задължения поемаме и изпълняваме. Това сподели нумерологът Ели Маринова пред Агенция "Фокус “ за зодиакалния знак на 2019 година
"Универсалната година е 12-3. Година на всяка една Света троица на всяко едно равнище. Това е година, когато целият свят ще би трябвало да внимава с парите и материалните полезности. Трябва да се внимава с взимането и даването на заеми, вложения и лихви по тях “, уточни тя, като посочи, че за България годината е малко по-особена, тя е царска и още веднъж попада на числата 33-6.
"Царските цифри ни вършат по-ярко забележими, различими и известни, за положително или за неприятно. Отново ще бъдем във фокуса. По-голямата част от Европа ще бъде в България и ще се следи какви задължения сме поели и какви задължения сме спазили.
За България 33-6, това са жанр, родови корени, просвета, античност история и всичко, което е издържало на тестванията на времето. Тук всяко нещо и всяка тематика ще бъде в малко по-класически тип, даже бих споделила, че туризмът ще бъде екотуризъм или културен туризъм, от колкото другите застъпени типове “, добави нумерологът.
По думите й тройката значи освен пари, само че и писано слово. "На всички подиуми, на които се дава израз да покажем, какво знаем и какво можем, ще сме много изявени. Било то театрални подиуми, било киносалони, било политически. Можем да чакаме и нови открития или забавни разкрития. Тройката дава отговор за писаното слово, може наша книга или наш създател да получи интернационална популярност “, уточни още Ели Маринова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР