През 2018г. за първи път от четири години годишните приходи

...
През 2018г. за първи път от четири години годишните приходи
Коментари Харесай

Прада'' с по-високи доходи въпреки кризата

През 2018г. за първи път от четири години годишните доходи на италианската първокласна група "Прада " са нарастнали, отбелязва Reuters.

Тези данни са показателни, че проектът за възобновяване, който компанията задейства, стартира да дава забележими резултати, въпреки забавянето на растежа на продажбите през втората половина на годината. Пълните годишни продажби набъбнаха с 6% при непрекъснати валутни курсове до 3,142 милиарда Евро (2,68 милиарда Паунда) спрямо нарастване от 9,4 през първите шест месеца.

Печалбата преди лихви и налози (EBIT) спадна с 10% до 323.8 млн. Евро. Анализаторите чакаха доходи от 3.17 милиарда евро доходи и EBIT от 377 милиона евро, показват данни на Refinitiv.

Компанията, е основана в Милано, само че ръководена от Хонконг, взаимно от екипа на брачна половинка и брачната половинка Миучия Прада и Патрицио Бертели. Луксозната италианска марка се стреми да заздрави продажбите си, които започнаха да спадат доста в края на 2017 година.

Втората половина на 2018 година е по-предизвикателна за промишлеността, защото "жълтите жилетки " не престават да стачкуват във Франция, има напрежение в международната търговия и по-умерено търсене в Китай, а тази конюнктура води до намаляването на туристическите потоци и надлежно на продажбите.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР