През 2018 г. с Антони Тренчев имахме фирма и планирахме

...
През 2018 г. с Антони Тренчев имахме фирма и планирахме
Коментари Харесай

Настимир Ананиев се кара на тв водещ: С Антони Тренчев от Nexo имахме фирма и планирахме общ бизнес

През 2018 година с Антони Тренчев имахме компания и планирахме общ бизнес - искахме да създаваме апликация. След като той стартира работата си по Nexo, нашият план не продължи.

 

Това съобщи пред bTV депутатът от " Продължаваме промяната " Настимир Ананиев.

 

Повече от 10 минути Ананиев отклоняваше въпросите на БТВ, като вместо това обвиняваше прокуратурата и ГЕРБ, че провалили третия мандат и по тази причина третият мандат не бил даден на Демократична България.

Запитан дали и американската прокуратура е „ тиня и каскети “, тъй като следствието против Nexo започва точно от основния прокурор на Ню Йорк, Настимир Ананиев съобщи, че нямало следствие против него или Политическа партия.

„ Не знам къде е Антони Тренчев, не знам дали е отвън България “, под паника отговори Настимир Ананиев, притиснат от въпросите, и отхвърли да е учредявал съдружие с Антони Тренчев. Депутатът от Политическа партия се скара на водещия Златимир Йочев, че не задава значимите за обществото въпроси, а не какъв бизнес е щял да развива с приятеля си и някогашен сътрудник от ДБГ Антони Тренчев, през днешния ден търсен за криптоизмами. 

" С Тренчев не сме учреждавали съдружие " Сега ", бяхме поканени като лица на сдружението. "

Последно с Антони Тренчев се видяхме на улицата предходната година.

Ще осъдя и Слави Трифонов за изказванията, разяснява той и добави: Аз съм заявил всичко, при Слави Трифонов не е по този начин, нападаше другита Ананиев в суматохата си да се отбранява  и да не дава отговори на съответните въпроси.

Срещу " Продължаваме промяната " се води една кафяво-жълта война, добави депутатът от Политическа партия.

Няма американски прокурор, който да проверява нито Настимир Ананиев, нито " Продължаваме промяната ", отговори той на въпроса за следствието на 8 американски прокурори против Nexo.

 

Очаквайте детайлности

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР