През 2018 г. с Антони Тренчев имахме фирма и планирахме

...
През 2018 г. с Антони Тренчев имахме фирма и планирахме
Коментари Харесай

Настимир Ананиев изплю камъчето: Да, с Антони Тренчев планирахме общ бизнес

През 2018 година с Антони Тренчев имахме компания и планирахме общ бизнес - искахме да създаваме апликация. След като той стартира работата си по Нексо, нашият план не продължи, изплю камъчето водачът на ВОЛТ и народен представител от " Продължаваме промяната " Настимир Ананиев във връзка сагата с разследваната в Съединени американски щати, Германия и у нас криптобанка на Тренчев Nexo. 

" С Тренчев не сме учреждавали съдружие " Сега ", бяхме поканени като лица на сдружението ", сподели още Ананиев пред Би Ти Ви. Въпросното съдружие просъства и в биографията на депутата, посочена в персоналния му уеб страница. В него участва и юристът Марин Киров. 

Попитан по кое време за последно се е видял със съоснователя на Nexo, той посочи - през 2022 година, само че не сподели къде и по какъв мотив. 

" Ще осъдя и Слави Трифонов за изказванията ", решен е той и добави: Аз съм заявил всичко, при Слави Трифонов не е по този начин, като има поради систематичния отвод на Дългия да показа приходите и имуществото си пред КПКОНПИ, до момента в който бе народен представител. 

Освен това считал да съди и депутата от ГЕРБ Тома Биков. 

Няма американски прокурор, който да проверява нито Настимир Ананиев, нито " Продължаваме промяната ", отговори той на въпроса за следствието на 8 американски прокурори против Nexo. 

А във връзка политиката, разяснява, че третият мандат бил саботиран от основния прокурор Иван Гешев в подтекста на офанзивата против Nexo, Демократична България и Политическа партия и по тази причина Румен Радев връчил досието на Българска социалистическа партия. 

По думите на депутата обаче ГЕРБ били тези, които взривили опцията за договаряния за постоянно държавно управление. " Защо ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Възраждане им се доспива на правна комисия, а когато приехме изборния кодекс нищо не се случи? Последните няколко месеца има тежка акция против „ Продължаваме промяната “, уточни той, който е неудовлетворен, че служебното държавно управление ще ръководи повече, в сравнение с кабинетът на Кирил Петков. Защо ГЕРБ не желаят да се направи държавно управление? А и по какъв начин си представяте Бойко Борисов да пристигна на жълтите павета? Той може би не идва поради джипката поради това, че знае кой е редил паветата “, разяснява Ананиев. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР