През 2018 г. Овните ги очакват много чудеса и приключения.

...
През 2018 г. Овните ги очакват много чудеса и приключения.
Коментари Харесай

Ако сте зодия Овен, задължително прочетете това!

През 2018 година Овните ги чакат доста чудеса и завършения. През януари и февруари ще бъдете ангажирани повече с домашни отговорности, само че това е и времето за проекти. Това видимо успокоение ще бъде нарушено през март, месец, който ще бъде изпълнен със задания и напрежение.
Овенът с присъщия си плам ще премине през всички компликации, което ще направи усещане и на съперниците ви. Няма от какво да се страхувате, а и никой не може да ви заблуди в областта на професионалното. През цялата година вратите в бизнеса ще бъдат необятно отворени за вас и ще постигнете положителни резултати. През лятото ще получите оферта от авторитетен човек, който ще желае да работи взаимно с вас.

Личният живот през 2018 година е цялостен с промени и всевъзможни изненади. Особено юли, който ще бъде месец на романи, флирт и ярки срещи. Приятелите ви също ще бъдат изключително дейни, звездите поучават да заделите време и за тях.

Лятото ще бъде изпъстрено с непредвидени и хубави прекарвания, само че всичко ще свърши с идването на есента. Тогава ще би трябвало да сте безпределно фокусирани в работата си, тъй като ви предстоят сключвания на значими контракти, които ще окажат въздействие върху финансовото ви положение.

Зимните месеци няма да ви разочароват. Въпреки захлаждането, сферата на любовните взаимоотношения ще ви поглези с топлота и деликатност. До края на годината свободните представители на зодията ще намерят доста благоприятни условия за основаване на връзка, а както знаем – при Овена съществуването на избор е доста значимо.

При фамилните представители на зодията не се чакат никакви разтърсвания през годината, като най-силните месеци във връзка с романтиката ще бъдат юли и декември.

Може би ненадейно за вас, само че най-подходящите месеци за отмора са май и юни. Спокойно можете да планирате отмора и отвън страната.

2018-а е годината, в която би трябвало да положите старания да подобрите дома си. За което ще е належащо добре да планирате време за ремонт. Време, което да не пречи на реализирането на професионалните ви задължения.

Любовна прогноза за Овен за 2018 година

Следващата година е добра за романи и нови запознанства. Стрелите на Купидон ще попадат в задачата, най-важното е да не се изгубите в избора за най-подходящ претендент.

Овен, първа декада (21 – 30 март)

Ще бъдете уверени и в случай че търсите нов сътрудник – още в първите месеци на годината ще попаднете на верния човек. Важно е да се доверите освен на сърцето, само че и на мощната си вътрешен глас. Трудностите ще дойдат след появяването на нов сътрудник, тъй като ще бъдете обект на флиртове и това надали ще се хареса на индивида до вас. При фамилните Овни годината може да се дефинира по един къс метод – безконечен меден месец.

Овен, втора декада (31 март – 10 април)

Вашият сексапил безусловно ще омагьосва през идната година – просто мигане и всички представители на противоположния пол ще са в краката ви. Все отново звездите поучават да не намигвате доста постоянно, тъй като прехвърлянето от човек на човек няма да ви донесе задоволство. По-добре потърсете сродната си душа и бъдете най-вече в нейната компания. Обвързаните представители на зодията ще имат компликации през летните месеци, които ще бъдат провокирани от ревнивост.

Овен, трета декада (11 – 20 април)

Това ще е годината на завършения за вас. Флиртувайте, флиртувайте и се насладете на живота в най-голяма степен – този съвет се отнася обаче единствено за свободните представители на знака. Ще срещнете доста качествени хора, които могат да ви повлияят както в персонален, по този начин и в професионален проект. Времето за възникване на сериозна връзка ще бъде октомври и ноември. Дотогава – забавлявайте се! Семейните ще се радват на безоблачно общуване, а в случай че има проблеми – те ще са незначителни и бързо преодолени.

Източник: tialoto.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР