През 2018 г., откакто влизат в сила промените в Закона

...
През 2018 г., откакто влизат в сила промените в Закона
Коментари Харесай

Данаил Кирилов: Стопанинът на Съдебната палата ще бъде сменен, ако се докаже недоброто ѝ управление

През 2018 година, откогато влизат в действие измененията в Закона за придвижване по пътищата за дерегистрация на колите на провинили се с опиати водачи, закононарушенията на пътя са с 1 000 по-малко. Това съобщи правосъдният министър Данаил Кирилов  Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 година в Димитровград. Висшето си обучение получава в СУ "Св. в студиото на “Беновска пита “.

По отношение на закононарушенията на пътя след приложимост на алкохол и опиати министърът сподели, че преди използването на новите правила през 2018 година е имало по 3 200 сходни нарушавания, а по-късно броят им е намалял с близо 1/3. “Дерегистрацията на сходни коли е понижило сходни действия с 1 000 на година за 2018 година Намалили сме закононарушенията с 1/3, с помощта на сходна мярка “, споделя Кирилов.

Министерството ще внесе и пакет от ограничения в Народното събрание, касаещи точно този жанр закононарушения, като акцентира значимостта на концепцията да се образува работно-психиатричен затвор, тъй като подвластните от алкохола и опиатите са хора главно с душевен проблеми.

Скандалният музикален клип от Съдебната палата провокира сериозен публичен отзив, като мнозина видяха потъпкване на престижа на една от най-важните държавни институции. Това би могло да докара до смяна на стопанина на палатата, стига да се потвърди недоброто ѝ ръководство, разяснява правосъдният министър Данаил Кирилов  Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 година в Димитровград. Висшето си обучение получава в СУ "Св..

“Ако Военновъздушни сили реши, че са налице учредения за недобро ръководство, а те, съгласно мен, са налице, би следвало да се вземе решение за смяна в ръководството на този неподвижен парцел “, споделя министърът по адрес на Лозан Панов  Лозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 година в София. Завършва висшето си обучение в Софийския университет и разрешението му да се снима видеоклипът.

“Смята, че в този случай би трябвало да обсъждаме напълно и единствено обективно и то до толкоз, до едвам се случили неприемливи условия “, продължава Кирилов. “В съответния случай, това е налице и тази реакция би била без значение кой е ръководителя на Висш съдебен съвет “.

Наемът за пространствата на Съдебната палата е бил в размер на 800 лева, само че министърът призна, че не е изцяло уверен по какъв начин тъкмо се формирала сумата за 12-часовото престояване на снимачните екипи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР